ИЗАШАО је из аутомобила и дошао до прозора на аутобусу. Псовао ми је мајку, говорио да сам вештица и ударао ме по руци! Када сам узела телефон да позовем полицију, зграбио га је, разбио о бетон и наставио да ме бије!

Овако, за "Новости", говори Славица Терзић, возач аутобуса на линији 81Л, која је у петак око 13 часова физички нападнута на радном месту. Инцидент се догодио код стадиона Земуна у Угриновачкој улици, када је бахати возач аутомобила прво препречио пут аутобусу, после чега је претукао Славицу наочиглед путника!

Прочитајте још: Возач градског аутобуса нападнут на Бановом брду

- Обишла сам његово возило аутобусом, пошто сам му претходно дала знак сиреном - каже Терзићева. - Он није могао да продужи даље, јер смо стали на семафору. То га је разбеснело, па је почео је да удара својим аутомобилом у аутобус. Онда ми је препречио пут, изашао из кола и пришао мом прозору. Почео је да ми говори најружније псовке и да ме удара по руци. Отео ми је телефон и разбио га, те ме неколико пута ударио у стомак и груди. Иако сам га попрскала бибер-спрејом, то га није омело, већ је наставио са увредама и ударцима. После тога је сео у свој, иначе, службени аутомобил и одјурио. Све се одиграло у неколико секунди, тако да ни путници, ни ја нисмо стигли да реагујемо!

Према њеним речима, путници су позвали полицију, која је брзо стигла и обавила увиђај. Претучена и узнемирена жена је колима Хитне помоћи пребачена у КБЦ Земун, где су јој лекари констатовали лакше повреде.