MILOŠ RAJIČIĆ: Povratak Kubanaca

M.R.

05. 06. 2023. u 14:00

ČITALAC iz Novog Sada tipuje mečeve odbojkaške Lige nacija

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Повратак Кубанаца

Ilustracija

NAGOJA, JAPAN

Utorak:

9.10 BUGARSKA - KINA 2

Bugarska ima novog selektora Plamena Konstantinova i on je odmah vratio u selekciju Mateja Kazijskog, koji iako ima 38 godina predstavlja veliko pojačanje za ovu selekciju. Očekujem neizvestan meč i pobedu Kineza u pet setova, samo iz razloga što se igra u Aziji.

12.40 JAPAN – IRAN 1

Japanci su odlično započeli saradnju sa iskusnim selektorom Filipom Blanom i očekujem da u istom ritmu nastave u ovogodišnjoj Ligi nacija. Iran je izuzetno neugodna selekcija koja igra atipičnu odbojku. Tipujem pobedu Japanaca.

OTAVA, KANADA

22.30 ITALIJA – ARGENTINA 1

Italijani će u ovogodišnjoj Ligi nacija nastupiti sa izmenjenom selekcijom jer ih očekuje Evropsko prvenstvo u drugoj polovini godine, na kome imaju visoke ambicije i gde će biti domaćini. Italijani imaju toliko veliku bazu igrača da su favoriti protiv žilavih Argentinaca i trebalo bi da trijumfuju u ovom meču.

2.00 KANADA - KUBA 2

Kubanci se vraćaju polako na veliku scenu, predvodi ih selektor Nikolas Ernesto Vives Kofibi, bivši reprezentativac iz vremena kada su Kubanci imali značajnu ulogu u svetskoj odbojci. Biće im teško na gostovanju u Kanadi, ali mislim da mogu do iznenađenja i pobede.

NAGOJA, JAPAN

Sreda:

8.00 SRBIJA - SLOVENIJA 2

George Kretu, selektor Slovenije, okupio je najbolje što ima u ovom renutku, iako se možda očekivalo da kapiten Tine Urnaut završi sa reprezentacijom. Kod nas je situacija nešto drugačija, jer posle mnogo godina imamo problem sa mladim snagama, pa je očekivano da dosadašnji nosioci igre produže reprezentativne karijere koliko god bude interes srpske odbojke kako bismo ostali konkurentni.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba