MILOŠ RAJIČIĆ: Borac pada u Splitu

Novosti online

31. 03. 2023. u 14:03 >> 14:03

ČITALAC iz Novog Sada tipuje mečeve 24. kola ABA lige

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Борац пада у Сплиту

Ilustracija

Petak:

18.00 SPLIT - BORAC   1, + poeni >160

Borac je pobedom u prošlom kolu najverovatnije overio opstanak u ligi. Rasterećen dolazi u Split gde po mom mišljenju teško može do pobede. Očekujem tesnu pobedu domaćeg Splita. 

20.00 MZT - ZADAR   2

MZT je praktično sa obe noge u drugoj ligi, ostaje mu samo teorija u poslednja tri kola. Odigraće profesionalno do samog kraja takmičenja i pokušati da zabeleže još koju pobedu. Izgubili su dosta na samopouzdanju tako da nisam optimista da mogu do pobede u ovom meču.   

Nedelja:

17.00 IGOKEA - CIBONA 1

Biće ovo zanimljiv duel dva tima koji su u zadovoljavajućoj formi. Očekujem da Igokea odbrani domaći teren i zabeleži novu pobedu. 

Ponedeljak:

16.00 BUDUĆNOST - MORNAR  1

Derbi koji bi trebalo Budućnost rutinski da reši u svoju korist. Mornar ima dosta zaostalih mečeva u kratkom roku, što će ostaviti posledice na umor igrača.

18.00 MEGA - CRVENA ZVEZDA           2

Crveno-beli bi trebalo bez većih problema da pobede u gradskom derbiju poletnu i kvalitetnu Megu. Očekujem pobedu crveno-belih sa 13 koševa razlike.

20.00 FMP - PARTIZAN     2, tr: 77:86

Partizan je sada u periodu superkompezacije i obaranja forme, što se može odraziti na ishod ovog meča. Ipak, ne sumnjam u novu pobedu crno belih.  

Utorak:

19.00 CED. OLIMPIJA – STUDENTSKI  1

Olimpija je pod vođstvom novog trenera Mirsada Alilovića namučila Partizan proteklog vikenda. Ukoliko Ljubljančani nastave sa dobrim igrama, moguće je da mu ponude i stalan ugovor za narednu sezonu. S tim u vezi Olimpija je puna motiva u ovom meču.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a