SOCCERBET URUČIO KLJUČEVE DOBITNIKU U PRVOJ FAZI NAJVEĆE NAGRADNE IGRE NA BALKANU: Andrija osvojio BMW 420D XDRIVE!

S.B.

13. 01. 2023. u 14:40

Ovo je šampion! Igrač Andrija Grujić je pobednik prve faze SOCCERBET NAJVEĆE NAGRADNE IGRE NA BALKANU! Svojim nalogom Andrija17 u Kladionici SOCCERBET osvojio je fenomenalni BMW 420D XDRIVE!

SOCCERBET URUČIO KLJUČEVE DOBITNIKU U PRVOJ FAZI NAJVEĆE NAGRADNE IGRE NA BALKANU: Andrija osvojio BMW 420D XDRIVE!

Foto: Soccerbet

Pričalo se prethodnih meseci svakodnevno o čuvenim SOCCERBET sličicama. Svaka je nosila lik jednog od 50 večitih fudbalskih magova, a u prijavi za izvlačenje glavne nagrade učestvovale su samo zlatne sličice. Talična je bila zlatna očitana sličica sa likom Dragana Stojkovića Piksija iz igračkih dana!

Izvlačenje dobitnika održano je u četvrtak 05. januara, a možemo samo da pretpostavimo kakva je euforija vladala u domu Andrije Grujića u Trsteniku. Nagrada koju je osvojio, fenomenalni BMW 420D XDRIVE, upravo je automobil kakav šampion i treba da vozi, jer SOCCERBET ume da prepozna najbolje.

SOCCERBET je u nezaboravnoj gala dodeli nagrade priredio pravu feštu i postavio nove standarde, i to ne samo sjajnim automobilom BMW 420D XDRIVE, već i načinom na koji je dodelio ključeve vozila srećnom dobitniku. 

Na privatnoj čarter-jahti, u prisustvu medija, prijatelja i porodice, Andriji su ključeve automobila uručili igrači Fudbalskog kluba Partizan, sa kojim je Kompanija SOCCERBET potpisala novi trogodišnji ugovor o ekskluzivnom betting partnerstvu, što je ozvaničeno tokom istog dana. 

- Nazvana je najvećom nagradnom igrom na Balkanu i zaista je nešto nesvakidašnje na ovim prostorima, samim tim što je i čuveni argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta, kao brend ambasador, najavio i promovisao istu. U kratkom vremenskom periodu je registrovano preko 200.000 prijava za nagradnu igru, u kojoj je podeljen veliki broj promo-vaučera za klađenje, a glavna nagrada ovog prvog ciklusa bio je BMW automobil. Ovo je bio samo prvi deo nagradne igre – saopštili su čelnici Kompanije SOCCERBET i dodali:

- Svi igrači Kladionice SOCCERBET biće u prilici da u drugom ciklusu najveće nagradne igre na Balkanu, kao glavnu nagradu, osvoje stan na jednoj od najboljih lokacija za život na teritoriji glavnog grada, stan u Beogradu na vodi. Ušuškan pored reke Save, Beograd na vodi je monumentalni projekat urbane revitalizacije koji postaje novo gradsko jezgro i nova međunarodna destinacija. Bez obzira na to koju vrstu klađenja preferiraju, onlajn klađenje ili uplatom tiketa u SOCCERBET poslovnicama, pa čak i ljubitelji slot-klub zabave, svi će ravnopravno učestvovati u izvlačenju za glavnu, ali i za ostale robne i novčane nagrade – zaključili su iz Kompanije SOCCERBET.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju