MESI VS LIVAKOVIĆ – PODRŽITE VAŠEG FAVORITA UZ 30% FREEBETA U ADMIRALBETU

A.B.

13. 12. 2022. u 12:21

KO god da je vaš favorit u polufinalu na Mundijalu, bodrite ga večeras uz čak 30% freebeta koji dobijate na vaš prvi dnevni depozit na AdmiralBet onlajn nalogu, uz promo kod SP2022

МЕСИ ВС ЛИВАКОВИЋ – ПОДРЖИТЕ ВАШЕГ ФАВОРИТА УЗ 30% ФРЕЕБЕТА У АДМИРАЛБЕТУ

Foto: Profimedia

Aktuelno Svetsko prevenstvo u Kataru je dokaz da je u fudbalu zaista sve moguće! Mundijal je stigao do polufinala, u prvom će snage odmeriti Argentina i Hrvatska. Obe ekipe imaju zaista velike šanse da dođu do samog finala, a meč je na programu večeras od 20:00h.

Ukoliko pred ovu prvu polufinalnu utakmicu želite da odigrate tiket, predlažemo vam da deponujete u AdmiralBet-u i da vašeg večerašnjeg favorita podržite uz čak 30% freebeta koji ćete dobiti na vaš prvi onlajn dnevni depozit. 

Dakle, nakon što dopunite vaš AdmiralBet onlajn nalog, potrebno je da unesete promo kod SP2022 i odmah će vam stići 30% freebeta koji možete iskoristiti za sastavljanje tiketa, kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Da podsetimo, drugi polufinalni okršaj zakazan je za sredu, 14. decembar, koji će igrati Francuska – Maroko. Meč za treće mesto je 17. a finale Svetskog prvenstvas u Kataru 18. decembra.

Odigrajte tiket već danas i iskoristite ovu sjajnu mundijalsku promociju u AdmiralBet-u da uvećate vaše dobitke i ujedno podržite vaše favorite tokom polufinala na Svetskog prvenstva. 

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE.

Ukoliko volite da rešavate dnevne izazove, u pauzama između utakmica možete istražiti i AdmiralBet “Put do pehara” promociju, sa dnevnim nagradama od minimum 50.000 dinara i ukupnim nagradnim fondom od čak 1.200.000 dinara. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista