PUT DO PEHARA VREDAN 1.200.000 RSD U ADMIRALBET-u

A.B.

22. 11. 2022. u 10:00

PRED vama su 23 dana ispunjena mundijalskim izazovima i dnevnim nagradama od 50.000 RSD freebet-a za sastavljanje tiketa

ПУТ ДО ПЕХАРА ВРЕДАН 1.200.000 РСД У АДМИРАЛБЕТ-у

Foto: AdmiralBet

Čekanje je završeno! Počela je jedna od najvećih planetarnih sportskih manifestacija, Svetsko prvenstvo u Kataru! Šta će nam sve doneti i koliko uzbuđenja, saznaćemo u narednih mesec dana.

Ono što u ovom trenutku sigurno znamo jeste to da je AdmiralBet obuzela prava mundijalska euforija, gde vas čeka 23 dana dug “Put do pehara” i isto toliko zadataka, sa ukupnim nagradnim fondom od 1.200.000 dinara! 

Predlažemo vam da, “ono malo” slobodnog vremena u pauzama od fudbalskih utakmica u Kataru, iskoristite na rešavanje dnevnih zadataka i osvajanje šampionskih nagrada u AdmiralBet-u.

Dok traje Svetsko prvenstvo, svakog dana imaćete novu šansu da osvojite čak 50.000 dinara freebet-a!

Na AdmiralBet sajtu ili novoj aplikaciji čekaće vas uvek novi dnevni zadatak. Biće vam potrebno vaše fudbalsko znanje i iskustvo da odgovorite na izazov, pogodite tiket sa najvećom kvotom i tako pokupite vašu dnevnu nagradu od 50.000 RSD.

Tu nije kraj, jer mundijalsko finale donosi duplo više! Pa tako, ukoliko na finalni dan uspešno rešite poslednji, 23. izazov, osvojićete duplo veću nagradu u iznosu od 100.000 dinara!

Tokom trajanja Svetskog prvenstva, svi novi igrači koji se registruju, verifikuju svoj nalog i potvrde svoj broj telefona na novoj AdmiralBet aplikaciji, odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Ako, pored fudbala, volite da se zabavite i na onlajn slot igrama, “Put do pehara” vas vodi i na AdmiralBet slot turnir vredan 2.000.000 dinara! 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega