NIKOLI DRES VOLJENOG KLUBA: Upoznao je i omiljenog tipstera Đuricu!

Novosti online

07. 10. 2022. u 12:24 >> 12:35

PORED sjajnih predloga i analiza mečeva koje svakodnevno pripremamo za naše čitaoce, ponosni smo i na našu "Tip fantazi ligu" koja broji 1868 "menadžera".

НИКОЛИ ДРЕС ВОЉЕНОГ КЛУБА: Упознао је и омиљеног типстера Ђурицу!

Foto: Tip

Nakon pet odigranih kola dobili smo i najbolje menadžere za mesec avgust.

Dva naša čitaoca imala su po 388 poena, a to su Ljubiša Đurić sa ekipom "Mr. Heineken" i Nikola Stevanović čiji tim nosi ime po poznatom brazilskom hevi metal bendu - "Sepultura".

Foto: Tip

Ova dva takmičara su podelila prvu nagradu za menadžera meseca. Ljubiša je bio gost naše redakcije pre tri nedelje i dobio na poklon dres svog omiljenog tima i knjigu u izdanju naše kompanije "Od Montevidea do Moskve - fudbalska biblija". 

Nešto kasnije javio nam se i Nikola koji je posetio našu redakciju kako bi preuzeo svoj poklon. Dres njegovog omiljenog kluba uručio mu je naš najstariji tipster Milan Đurica, koji je doajen našeg lista.

Nikola nije krio oduševljenje što je upoznao čuvenog Đuricu, za koga su, kako kaže, mnogi mislili i da je izmišljen lik.

Foto: Tip

Što se tiče nedeljnih šampiona. U šestom kolu najbolji menadžer je bio Ivan Balinovac sa timom po imenu Lakala koji je sakupio 93 poena.

Sedmo kolo zbog smrti kraljice Elizabete II nije odigrano, dok je u osmom kolu najbolji bio Aleksandar Vukotić čiji je tim po imenu "No Kane, no gain!" skupio 98 poena.

U devetom kolu najbolji je bio tim po imenu "Kai Kai" koji je sakupio čak 126 poena, a koji predvodi menadžer Miloš Blagojević.

Najbolji menadžer za mesec septembar je Dalibor Dragišić čiji tim JuveFC je sakupio 160 bodova.

Molimo nedeljne i mesečne pobednike da nam se jave putem društvenih mreža.

Moramo naglasiti da još uvek nije kasno da se pridružite našoj ligi i borite za laskave titule najboljih menadžera na nedeljnom i mesečnom nivou.

Foto: Printskrin

Kod za našu ligu je: 47dx8d
Za više informacija zapratite nas na društvenim mrežama i tako budite u toku sa najnovijim predlozima naših tipstera i vestima iz igre koja je zaludela svet!

Fejsbuk: Novosti - Tip
Instagram: tip_novosti

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)