DRAGAN ČIČA: Adana će polako padati

G. K.

07. 10. 2022. u 13:27

NOVINAR „Sport kluba” analizira turski šampionat.

ДРАГАН ЧИЧА: Адана ће полако падати

Profimedia

Adana trenutno, po meni lično neočekivano, „živi” u gornjem domu. Međutim, ne vidim šansu da se tamo zadrži i na kraju sezone. Postepeno će padati kako prvenstvo bude odmicalo, a u ovom kolu ide na noge Gaziantepu, koji je prava domaćinska ekipa. Zato je i kec moj predlog!

Bašakšehir i Trabzon su mi izvesni kečevi, s tim što mi veće poverenje uliva istanbulski tim, kako zbog dosadašnjih ostvarenih rezultata, tako i igre koju prikazuje.

<

MOJ TIP

Petak

Gaziantep - Adana 1

Subota

Istanbul - Ankaragudžu UG 2-3

Antalija - Konja GG

Giresun - Bešiktaš 2

Nedelja

Umranije - Kajzeri UG 0-2

Hataj - Alanja UG 3+

Fenerbahče - Karagumruk 1

Ponedeljak

Bašakšehir - Sivas 1

Trabzon - Kašimpaša 1

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A U POSVAĐANOM TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija (VIDEO)

A U "POSVAĐANOM" TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o "iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija" (VIDEO)

SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

30. 11. 2022. u 15:49 >> 15:49

Komentari (0)

ŠIPTARSKE PROVOKACIJE: Zastave Albanije na ulicama Dohe pred utakmicu Srbija - Švajcarska (VIDEO)