KREĆE LUDILO! "Tip" fantazi liga i brojna iznenađenja!

V.D.

02. 08. 2022. u 09:57 >> 10:30

NOVA sezona najjače fudbalske lige na svetu je pred vratima, a Fantazi menadžeri užurbano prave svoj idealan tim od 15 igrača.

КРЕЋЕ ЛУДИЛО! Тип фантази лига и бројна изненађења!

Foto: Profimedia/ilustracija

Ove sezone "Tip" je spremio mnoga iznenađenja za svoje čitaoce, a jedno od njih je svakako i fantazi takmičenje u okviru aplikacije "Premier League".

Kao što mnogi znaju od petka počinje nova sezona Premijer lige, a mi smo otvorili "Tip Novosti" ligu u koju se možete potpuno besplatno učlaniti i takmičiti sa drugim našim čitaocima.

<

Kao što red nalaže, najbolje takmičare treba i nagraditi, tako da smo obezbedili poklone na nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou.

Kod za našu ligu je: 47dx8d

Za više informacija zapratite nas na društvenim mrežama i tako budite u toku sa najnovijim predlozima naših tipstera i vestima iz igre koja je zaludela svet!

Fejsbuk: Novosti - Tip

Instagram: tip_novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UGRIZAO RUSE ZA SRCE: Fjodor Jemjeljanjenko završio karijeru, a onda je čuveni Amerikanac baš uvredio legendu

UGRIZAO RUSE ZA SRCE: Fjodor Jemjeljanjenko završio karijeru, a onda je čuveni Amerikanac baš uvredio legendu

LEGENDA borilačkih sportova, "poslednji imperator" kako ga zovu širom sveta, Fjodor Vladimirovič Jemjeljanjenko, želeo je da u rodnoj Rusiji završi nestvarnu karijeru, ali je to, ipak, morao da učini u Sjedinjenim Američkim Državama. Tamo je, posle poraza, na njegov račun i stigla prilično uvredljiva poruka prvog čoveka Ultimejt fajt šampionata (UFC), Dejne Vajta.

05. 02. 2023. u 15:40

Komentari (0)

IDILA U AUSTRIJSKOM SELU: Vidite gde su Ana i Švajni kupili kuću - žele da vaspitaju decu u duhu tradicije (VIDEO)