NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Bešiktaš - Gazijantep

N.P.

14. 01. 2022. u 13:27

BEŠIKTAŠ će u petak na "Vodafon parku" u 21. kolu Super lige dočekati Gazijantep.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Бешикташ - Газијантеп

Ilustracija sport Foto Dephositos

Ekipi iz Istanbula ne cvetaju ruže ove sezone, u prošlom kolu odigrala je nerešeno u gostima protiv Rizespora 2:2, to je čak 13. meč na strani od starta sezone da nije uspela da trijumfuje, ima skor od osam poraza i pet remija, dok kao domaćin igra mnogo uspešnije, na prethodna četiri susreta pred svojim navijačima ima isto toliko pobeda, zauzima tek devetu poziciju u prvenstvu sa 29 bodova.


Gazijantep je u sjajnoj formi, poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima ne zna za poraz, ostvario je pet trijumfa i jedan remi, nalazi se na sedmom mestu na tabeli Super lige sa 31 poenom.


Aktuelni šampion nema više prava na kiks, ako želi od sledeće sezone da igra u Evropi, sve sem pobede u večerašnjem duelu pred svojim navijačima biće za njega neuspeh.


Naš predlog kec, kvota 1,50.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna