ODLUČUJUĆI DUEL ZA DRUGO MESTO GRUPE E U LK: Slavija bez prve "haubice"

Novosti online

09. 12. 2021. u 14:11

Union Berlinu igra samo pobeda kako bi prestigao češkog prvaka.

ОДЛУЧУЈУЋИ ДУЕЛ ЗА ДРУГО МЕСТО ГРУПЕ Е У ЛК: Славија без прве хаубице

EPA/EFE

Nemački tim ima bod manje od praške Slavije i samo mu trijmuf na svom terenu u poslednjem kolu grupe E Lige konferencije (21.00) garantuje prolaz u narednu fazu takmičenja. Sa druge strane, gostima je dovoljan bod za plasman dalje.

FORMA

Tim iz Praga je prvi u Češkoj. U seriji je od šest ligaških pobeda, a računajući i Evropu, na prethodnih osam utakmica ima sedam trijumfa i remi protiv Fejenorda. Najslabiji utisak ove sezone, ali na uzorku od samo dva susreta Slavija je ostavila na gostovanjima u Ligi konferencije. Poražena je u oba susreta, i to 1:2 u Holandiji, i 0:1 od Makabija u Izraelu.

Union Berlin igra promenljivo u Bundes ligi, ali ono što je važno jeste to da ga barem ne brine efikasnost. Naime, postigao je najmanje gol na 13 vezanih utakmica gledajući sva takmičenja.

MEĐUSOBNI SUSRETI

U prvom okršaju ovih ekipa Slavija je bila mnogo bolja i u svim parametrima je nadigrala Union, a rezultat od 3:1 najbolje je svedočanstvo.

IZOSTANCI

Najveći problem za Čehe u odbrani drugog mesta mogao bi da bude veliki broj izostanaka. Zbog crvenog kartona u prošlom kolu ne mogu da računaju na Kuhtu, najboljeg strelca tima sa devet pogodaka, dok pored njega još dvojica standradnih igrača zbog povrede neće nastupiti večeras, a pod znakom pitanja su još trojica iz najboljih 11.

Treneru domaćina su svi fudbaleri na raspolaganju.

Naš predlog za ovaj meč je - 1, ili za one koji više vole golove - 2-4 pogotka na meču.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)