MOŽE BITI SAMO JEDAN: Rimljani žele osvetu za poraz u Istanbulu

N.P.

09. 12. 2021. u 13:25

Prvo mesto u grupi E Lige Evrope tek treba da bude odlučeno: drugoplasirani Lacio dočekuje lidera grupe Galatasaraj na "Olimpiku".

МОЖЕ БИТИ САМО ЈЕДАН: Римљани желе освету за пораз у Истанбулу

FOTO: Tanjug

Rimljani su nalaze na drugoj poziciji sa tri boda manje od večerašnjeg rivala, i samo pobeda im može pomoći da ostvare svoj cilj, posebno što su u prošlom međusobnom duelu u Istanbulu poraženi sa 1:0.

Ekipa Mauricija Sarija je za vikend kao gost pobedila Sampdoriju  1:3, i večeras žele da potvrde dobru igru iz Đenove.


Turci su u prethodnom evropskom duelu, nadigrali Olimpik iz Marseja sa 4:2, i opravdano su lideri grupe, međutim u prvenstvu posustaju, poslednja dva meča odigrali su nerešeno protiv Malatije u gostima 0:0, i kod kuće 2:2 sa Altajom.

Udarna igla Lacija, Ćiro Imobile se povredio za vikend i ne zna hoće li nastupiti, isto je problem i sa Bobijem Adekanjeom koga muči koleno.

Dobra vest za navijače domaćih je što pored crvenog kartona u prošlom kolu Serije A, i suspenzije , u timu će biti Sergej Milinković-Savić.

FOTO: Tanjug


Kod gostiju neće nastupiti Saša Boi  i Omer Bajram koji su povređeni, dok se u tim vraća napadač Mustafa Muhamed i biće na raspolaganju treneru Fatihu Terimu.


Naš predlog je 1X2+, kvota 1,35

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024