BEZ PRAVA NA NOVI KIKS: Crno-bele zanima samo pobeda za proleće u Evropi

N.P.

09. 12. 2021. u 08:59

Niko nije očekivao da će Partizan, pitanje opstanka u Ligi konferencija morati da rešavama u poslednjem kolu grupe B, kada dočekuje Anortozis.

БЕЗ ПРАВА НА НОВИ КИКС: Црно-беле занима само победа за пролеће у Европи

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Parni valjak je na drugom mestu sa sedam bodova iz pet utakmica, tako da pobeda ili remi mu donosi nokaut fazu, dok bi ga novi neuspeh definitivno ostavio bez Evrope.

Bolan i neplanirani poraz u poslednjem meču u Estoniji protiv Flore 1:0, poremetila je ekipu, pogotovo što je tešku povredu doživeo kapiten Lazar Marković kome je stradala ključna kost i za njega je polusezona završena.

Ekipa Aleksandra Stanojevića zna kako se pobeđuje večerašnji rival, pošto su u prvom meču na Kipru slavili rezultatom 0:2, tako da ne bi imali ništa protiv da se taj rezultat ponovi u Beogradu.

Aleksandar Stanojević FK Partizan

Crno beli su u pobedničkom ritmu, slavili su u poslednje tri utakmice u Super ligi Srbije, dva kola pred odlazak na zimsku pauzu, prvi su na tabeli sa 3 boda više od Crvene Zvezde i titula jesenjeg prvaka im je na dohvat ruke.

Anortozis je pobedom protiv Genta u prošlom kolu 1:0, zadržao šansu za drugo mesto, za to im je pobeda večeras potrebna, ali i da Flora ne trijumfuje u Belgiji.Kiprani se nisu proslavili u poslednjem meču  u domaćem prvenstvu, poraženi su kod kuće od Paeka 2:3, zauzimaju 13. mesto na tabeli i svakako im neće biti svejedno na stadionu JNA.

Partizan pored pomenutog Markovića  neće moći da računa i na iskusnog Bibarsa Natha i Danila Pantića, tako da će šef struke Aleksandar Stanojević da se okrene ka mlađim i zdravima snagama, Lazaru Pavloviću i Nemanji Joviću koji su najavljeni kao starteri, i uz veliku podršku vernih "Grobara" večeras donesu zlata vrednu pobedu.

Naš predlog je kec, kvota 1,40.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina