NIKOLA JOKIĆ POLAKO DOBIJA PODRŠKU: Legenda lige je razočarana!

M.M.

30. 03. 2023. u 13:07 >> 13:07

KOŠARKAŠI Denvera će u noći između četvrtka i petka ugostiti Nju Orleans.

НИКОЛА ЈОКИЋ ПОЛАКО ДОБИЈА ПОДРШКУ: Легенда лиге је разочарана!

Tanjug/AP

"Mogao sam protiv Čikaga da nabijam statistiku, takođe samo mogao da ostvarim trip-dabl i nastavim niz sa utakmicama od 30 ili više poena, ali to me ne interesuje" izjavio je Džoel Embid.

-Nisam dvostruki MVP, nikada nisam bio u prvoj petorci i nisam ništa osvojio, ne znam kako pritisak može biti na meni kada postoje igrači koji su osvojili nekoliko priznanja za najkorisnijeg igrača, a takođe ništa nisu uradili - bile su reči gorostasnog Kamerunca.

Očigledno je da je košarkaš Filadelfije frustriran i da ga boli to što je Nikola Jokić godinama ispred njega.

Ono što je zanimljivo je to što Embid nije bio u sastavu u prošlom kolu kada su se Seventisiksersi sastali sa Denverom, ali to naravno nije sputalo Srbina da pruži još jednu vanserijsku partiju.

Izabranici Majka Melouna su slavili rezultatom 116:111, a popularni „Džoker“ je ostvario svoj 29. tripl-dabl u ovoj sezoni, imao je učinak do 25 poena, 17 skokova i 12 asistencija uz visoke procente šuta.

Pre tog meča košarkaš Filadelfije je bio prvi favorit za trofej koji nosi naziv Majkl Džordan i većina američke javnosti je bila uz njega, ali odmah nakon informacije da Kamerunac neće igrati protiv Denvera oglasio se Kendrik Perkins koji je rekao da će na glasanju za titulu najkorisnijeg igrača uzeti u obzir to nepojavljivanje na terenu.

Legenda lige Kevin Garnet takođe je bio razočaran odlukom Džoela Embida da ne zaigra protiv Denvera, te je Kamerunca rangirao iza Jokića, pa čak i Janisa Adetokumba.

Ostalo je još malo do kraja a Nagetsi će verovatno nokaut fazu dočekati sa prvog mesta. Melounovi puleni žele da naprave korak više ove sezone i sigurno će biti jako motivisani u plej-ofu.

Nakon ove utakmice lider Zapadne konferencije putuje za Arizonu gde će ih ugostiti Finiks, a zatim slede dueli sa Golden Stejt voriorsima i Hjuston roketsima. Sansi će potom još jednom ugostiti Somborca i ekipu, dok će protivinici u poslednja dva kola biti Juta, odnosno Sakramento.

Danas će na suprotnoj strani parketa stajati igrači Nju Orleansa. Pelikansi se još uvek bore za poziciju koja će voditi u plej-in ili plej-of.

Situacija na Zapadu je izuzetno napeta i nekoliko ekipa će do samog kraja konkurisati za mesto koje vodi u doigravanje.

Ovi rivali su se sastali tri puta ove sezone, a klub iz Kolorada je dva puta izlazio kao pobednik. 

Verujemo da će tako biti i večeras.

NAŠ TIP: H1 -6,5 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna