CRVENO-BELI GASE NADU "SLEPIM MIŠEVIMA"? Mumbru i puleni su u teškoj situaciji!

M.M.

29. 03. 2023. u 13:02 >> 13:02

U 31. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja košarkaši Crvene zvezde će dočekati Valensiju, utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ГАСЕ НАДУ СЛЕПИМ МИШЕВИМА? Мумбру и пулени су у тешкој ситуацији!

FOTO: M. Vukadinović

U prvom delu sezone smo gledali jedan interesantan susret u Valensiji koji su crveno-beli rešili u svoju korist.

Srpski predstavnik je tada bio u velikom problemu pre meča, Fakundo Kampaco još uvek nije mogao da se registruje za Evroligu, dok nije moglo da se računa ni na Luku Vildozu, odnosno Nikolu Ivanovića koji su imali problema sa povredama.

Ipak, to nije sprečilo izabranike Duška Ivanovića da prikažu dobru košarku, briljirao je Filip Petrušev koji je imao 25 poena i 9 skokova, sjajnu podršku imao je u Nemanji Nedoviću koji je upisao 19 pogodaka i 6 asistencija.

Crvena zvezda je tada još uvek bila u trci za plej-of, međutim, kasnije je došlo do pada u igri, što se odrazilo i na rezultate.

Ekipa sa Malog Kalemegdana trenutno zauzima 14. poziciju na tabeli sa skorom 13-17, nakon dva uzastopna poraza na evrosceni uspeli su da savladaju Baskoniju na svom parketu.

Sa druge strane "slepi miševi" su ostvarili jednu pobedu više, ali i oni su u zaista teškoj situaciji, Milano i Anadolu Efes imaju identičan skor, dok Baskijci i Žalgiris imaju po 15 trijumfa.

Izabranici Aleksa Mumbrua su u prošlom kolu poraženi od Monaka na gostujućem parketu, Bojan Dubljević je prikazao dobru partiju, imao je dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 skokova, međutim, to nije bilo dovoljno za bolji rezultat.

Valensija će nakon ovog duela otići na megdan upravo Žalgirisu, dok će sa druge strane crveno-beli otputovati za Vilerban gde će ih ugostiti Asvel.

Naša procena je da će u ovom duelu granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTALI SPORTOVI: Tip - tiket za petak