CRNO-BELI RUŠE LIDERA U PREPUNOJ ARENI? Plej-of je nadohvat ruke!

M.M.

24. 03. 2023. u 10:08

KOŠARKAŠI Partizana će u 30. kolu Evrolige ugostiti Olimpijakos. Utakmica će se igrati u prepunoj "Štark" areni sa početkom u 20 časova.

ЦРНО-БЕЛИ РУШЕ ЛИДЕРА У ПРЕПУНОЈ АРЕНИ? Плеј-оф је надохват руке!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli imaju sjajnu sezonu, na evrosceni su neverovatni i plej-of im je nadohvat ruke. U prošlom kolu izabranici Željka Obradovića su napravili veliko iznenađenje savladavši Anadolu Efes usred Istanbula.

Srpski predstavnik je imao nešto slabiji start, međutim, kako je utakmica odmicala na terenu su delovali sve bolje. Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Kevin Panter koji je ubacio 19 poena, Matijas Lesor je postigao 17, dok su Zek Ledej i Džejms Naneli brojali do 16. Dvocifreni je bio i Aleksa Avramović koji se zaustavio na 14. U listu strelaca upisali su se još Dante Egzum (9), Jam Madar (2), Uroš Trifunović (2) i Janis Papapetru (2), Alen Smailagić za 15 minuta na parketu nije imao poenterski učinak.

Danas na megdan dolazi ekipa koja igra verovatno i najkvalitetniju košarku u Evropi. Pirejci su od samog starta u punom gasu i trenutno zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa skorom 21-8.

Puleni Jorgosa Barcokasa su u prošlom kolu savladali Žalgiris u gostima rezultatom 72:74.

Najveća pretnja je definitivno Saša Vezenkov koji ima neverovatnu sezonu. Bugarski internacionalac je prvi strelac takmičenja sa prosekom od 18,2 poena, o kakvom se napadačkom potencijalu radi najbolje govori činjenica da je iza sebe ostavio igrače kao što su Vejd Boldvin, Vil Klajbur, Dvejn Bejkon i Majk Džejms.

Za razigravanje ekipe zadužen je Kostas Slukas koji je drugi asistent Evrolige sa 6,4 dodavanja po utakmici, ispred njega je Darijus Tompson koji ima 6,5.

Danas očekujemo interesantnu utakmicu, verujemo da će se odigrati u nešto bržem ritmu jer će domaćem timu to svakako biti cilj.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +163,5 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)