CRNO-BELI NAPADAJU PLEJ-OF: U Minhenu ih čeka bivši trener!

M.M.

09. 02. 2023. u 09:11

KOŠARKAŠI Bajerna će u 24. kolu Evrolige ugostiti Partizan. Utakmica će se igrati u Minhenu sa početkom u 20.30.

ЦРНО-БЕЛИ НАПАДАЈУ ПЛЕЈ-ОФ: У Минхену их чека бивши тренер!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli deluju zaista dobro na terenu u poslednje vreme, što pokazuju i rezultati. Trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa skorom od 12 pobeda i 11 poraza.

Nakon trijumfa nad Asvelom i Crvenom zvezdom izabranici Željka Obradovića su otputovali na jedno teško gostovanje, međutim, možemo slobodno reći da su rutinski pokupili bodove i vratili se za Beograd.

U Kaunasu je srpski predstavnik pružio jednu od najboljih partija u ovoj sezoni. Nakon 40 minuta igre savladali su protivnika rezultatom 74-88, a najzaslužniji za trijumf bio je Janis Papapetru koji je ubacio 17 poena.

Pratili su ga Matijas Lesor i Kevin Panter sa po 14, dok su Dante Egzum i Zek Ledej imali po 11 pogodaka. U listu strelaca su se upisali još Džejms Naneli (10), Alen Smailagić (8) i Aleksa Avramović (3). U poraženom taboru najviše se istakao Ignas Brazdeikis sa 17 koševa.

Nakon sjajnog izdanja protiv Litvanaca, "parni valjak" je bio dominantan i nad košarkašima Mege u regionalnom prvenstvu (78-103).

Sa druge strane Bavarci imaju tri pobede manje i trenutno se nalaze na 14. poziciji.

Puleni Andree Trinkijerija su prošle nedelje prikazali dobru košarku u Barseloni, međutim, na kraju su ipak poraženi rezultatom 72-70.

Svoj poslednji trijumf momci iz Minhena su upisali pre dve nedelje protiv Virtusa. Popularni "Kinder" je poražen u "Audi domu" rezultatom 91-84.

Za Bajern se ne može reći da je u naletu jer je vezao tri poraza od kojih je jedan zabeležen i u domaćem šampionatu. Ognjen Jaramaz i družina izgubili su od Bona na svom parketu.

Italijanski stručnjak već nekoliko poslednjih utakmica ne može da računa na Vladimira Lučića i Andreasa Obsta, što je zaista veliki deficit za ekipu.

Ovi rivali su se sastali u 16. kolu i tada je Partizan slavio pred svojim navijačima.

Naša procena je da će granica poena u ovom duelu biti prebačena.

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STEFANOSA POLAKO STIŽE UMOR: Argentinac se dobro snalazi na šljaci!