UDARIĆE BRAT NA BRATA! Srbin i Slovenac po prvi put jedan protiv drugog u ovoj sezoni

M.M.

06. 12. 2022. u 14:20 >> 14:20

KOŠARKAŠI Denver nagetsa će u noći između utorka i srede ugostiti Dalas maverikse. Utakmica će se igrati u "Bol areni" sa početkom u 4.00.

УДАРИЋЕ БРАТ НА БРАТА! Србин и Словенац по први пут један против другог у овој сезони

Foto: EPA

"Nikola Jokić je drugačiji od ostalih, voli svoje konje i ne zanimaju ga društvene mreže, pokušavao sam da ga nagovorim da napravi nalog na Instagramu, međutim, nije hteo ni da čuje. Sjajan je lik". Bile su reči Luke Dončića u jednom od intervjua.

Srbin i Slovenac imaju bratski odnos, uvek daju poštovanje jedan drugom i obožavaju da igraju jedan protiv drugog.

Rođeni Somborac je igrač koji je prethodne dve godine bio dominantan u najjačoj ligi, sjajne partije je dva puta krunisao MVP titulom i tako ušao u klub velikana kojima je to pošlo za rukom, nagradu za najkorisnijeg igrača dva puta uzastopno uzimali su još Majkl Džordan, Medžik Džonson, Mozes Meloun, Janis Adetokumbo, Stef Kari, Lebron Džejms, Stiv Neš, Tim Dankan i Karim Abdul-Džabar.

Foto: AP

Tek kada vidimo imena košarkaša na ovoj listi imamo jasnu sliku o kakvom se zapravo uspehu radi.

Sa druge strane Slovenac je svima dao do znanja da ne želi da MVP priznanje ostane u rukama njegovog prijatelja, pa i ostalih, a to najbolje pokazuju partije koje pruža u ovoj sezoni.

Luka je prvi strelac lige sa prosekom od 33,4 poena, 8,5 asistencija i 8,5 skokova. Uspeo je da upiše i 11 dabl-dabl i čak pet tripl-dabl učinaka.

Igrači Dalasa i Denvera su se sastali već dva puta u novoj sezoni i obe ekipe su upisale po pobedu.

Večeras se selimo iz Teksasa u Kolorado i ne sumnjamo da nas očekuje pravi spektakl. Biće vrelo na parketu i po prvi put ćemo gledati "obračun braće" jer u prethodna dva duela Džokera nije bilo na parketu.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +220,5 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest