SLOVENAC JE RAZBIO "RATNIKE": Može li i danas prebaciti granicu?

M.M.

01. 12. 2022. u 14:00

JEDNA od naših današnjih analiza je i učinak prve zvezde Dalasa Luke Dončića.

СЛОВЕНАЦ ЈЕ РАЗБИО РАТНИКЕ: Може ли и данас пребацити границу?

Foto AP

Kako stoje stvari ove sezone ćemo gledati interesantnu trku za nakorisnijeg igrača lige. Slovenac je trenutno prvi strelac sa 33,5 poena u proseku.

Luka u proseku provodi 37 minuta na parketu i uspeo je čak deset puta da ostvari dabl-dabl i pet puta tripl-dabl učinak.

<

Posebno je bio impresivan poslednji njegov nastup kada je Golden Stejtu ubacio 41 poen, i na to dodao još po 12 skokova i asistencija.

Verujemo da će večeras nastaviti sa dobrom igrom i prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: +30,5 (kvota 1,85)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

UKRAJINA i Rusija su razlog za mnoga važna zbivanja u svetu, čak i ona koja nemaju direktne veze sa ratom koji se dešava u Ukrajini, a sport od toga nije izuzet. Najnovije vesti koje su donekle vezane za taj sukob - vezane su i za Srbiju.

02. 02. 2023. u 15:49

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu