SRBIJA JE IMALA MAKSIMALNI UČINAK! Mogu li Italijanke da krenu istim putem?

V.D.

02. 10. 2022. u 10:15

U poslednjem kolu prve runde Svetskog prvenstva za odbojkašice danas od 16 časova videćemo susret između Holandije i Italije

СРБИЈА ЈЕ ИМАЛА МАКСИМАЛНИ УЧИНАК! Могу ли Италијанке да крену истим путем?

Foto: Profimedia

Reprezentacija Italije je za sada jedina koja uz Srbiju ima maksimalni učinak u prvoj fazi takmičenja. Naše odbojkašice su sinoć neočekivano lako savladale favorizovanu selekciju Sjedinjenih Američkih Država sa 3:0 i tako jedine završile prvu fazu bez poraza.

Da li će se selekcija Italije priključiti Srbiji sa pet pobeda videćemo danas od 16 časova kada igraju možda i najteži meč u grupi protiv reprezentacije Holandije.

Italijanke igraju sjajno za sada na ovom šampionatu i pucaju od sampouzdanja u želji da vrate svetsku titulu na "čizmu" nakon punih 20 godina.

Jedini set na prethodna četiri meča izgubile su od uz Holandiju najtežeg protivnika u grupi reprezentaciju Belgije. Maksimalnim rezultatom savladali su ekipe koje ruku na srce nisu u vrhu ovog sporta. Protiv reprezentacija sa Afričkog kontinenta su to bili samo lakši treninzi jer Kenija i Kamerun ne mogu nikako parirati pulenkama selektora Macantija dok je reprezentacija Portorika pružila zaista sjajan otpor iako rezultat od 3:0 u setovima to nije pokazao.

Sa druge strane reprezentacija Holandije je maksimalnim rezultatom savladala Keniju i Kamerun dok je gore pomenuti Portoriko uspeo da uzme set devojkama iz zemlje lala i vetrenjača.

Pre dva dana favorizovane Holanđanke su nakon velike borbe izgubile od komšijske Belgije. Rezultat je bio 3:1 za reprezentaciju selektora Zaninija.

Ove dve reprezentacije su izborile plasman u narednu fazu gde će se uskrstiti sa ekipama iz grupe "D" a to su Brazil, Kina, Japan i Argentina.

Ko će u narednu fazu preneti više bodova ostaje da vidimo ali verujemo da će Holanđanke uzeti bar jedan set sjajnim Italijankama koje predvodi jedna od najboljih odbojkašica sveta Paola Egonu.

NAŠ TIP: Ukupno setova +3,5 (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: T.R: 1:3 (kvota 3,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba