LAKŠI TRENING: Srbija se zagreva za Amerikanke!

M.M.

30. 09. 2022. u 10:26 >> 11:13

ODBOJKAŠICE Srbije sastaće se sa Kazahstanom u četvrtom kolu grupne faze Svetskog prvenstva. Utakmica se igra u Lođu u "Atlas" areni sa početkom u 13 časova.

ЛАКШИ ТРЕНИНГ: Србија се загрева за Американке!

FOTO: FIVB

Srbija je takmičenje počela u Arnemu. Prvi protivnik na prvenstvu bila je reprezentacija Kanade, Santarelijeve izabranice su bez previše problema slavile u tom meču i upisale maksimalan broj bodova.

Dan kasnije se očekivala rutinska pobeda i protiv selekcije Bugarske, međutim, protivnik je bio izuzetno tvrd te smo slavili tek nakon odlučujućeg seta.

 Juče je Nemačka savladana maksimalni rezultatom i, kako stvari stoje, utakmica protiv Sjedinjenih Američkih Država će odlučivati o prvom mestu u grupi jer je nerealno očekivati da danas Kazahstanke pruže bilo kakav otpor.

Naš današnji rival je kao i u svakom prethodnom meču apsolutni autsajder i još uvek na turniru nije uspeo da osvoji čak ni set.

Na prvenstvo smo otputovali u podmlađenom sastavu, a 12 devojaka za koje se selektor odlučio su - Korektori: Ana Bjelica (Valefolja, Italija) i Tijana Bošković (Ezačibaši Istanbul, Turska)

Libera: Teodora Pušić (Drezdner, Nemačka) i Aleksandra Jegdić (Potsdam, Nemačka)
Blokeri: Jovana Stevanović (Busto Arsicio, Italija), Mina Popović (Fenerbahče, Turska) i Maja Aleksić (Vilero Le Kane, Francuska)
Primači: Brankica Mihajlović (bez kluba), Bjanka Buša (bez kluba), Bojana Milenković (Hemik Police, Poljska), Katarina Lazović (Monca, Italija) i Sara Lozo (Proton Saratov, Rusija).

Ovo bi trebalo da bude lakši trening za naše odbojkašice, a naša procena je da će u prvom setu pasti manje poena od ponuđene granice.

NAŠ TIP: -41,5 (1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)