ŠEST GODINA OD VELIKOG USPEHA: Čovek bez straha i nervoze!

M.M.

29. 08. 2022. u 09:34

STEN Vavrinka i Korentan Mute odigraće meč prvog kola Ju-Es opena.

ШЕСТ ГОДИНА ОД ВЕЛИКОГ УСПЕХА: Човек без страха и нервозе!

Foto: EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Bila je to luda 2016. godina, sve se izdešavalo na istom ovom mestu. U tom trenutku treći igrač sveta je započeo svoje učešće protiv Fernanda Verdaska, a onda je nekako i žreb postao najbolji prijatelj momka iz Lozane, sve do četvrtfinala, gde ga je čekao bivši šampion Huan Martin del Potro.

Kao prethodna dva puta u Parizu i Melburnu, Sten je ušao u drugu nedelju turnira i to jednostavno više nije bio isti igrač.

Da, bio je treći reket sveta, međutim, igrao je kao da je godinama svetski broj 1, poslao je kući Argentinca, a zatim u polufinalu i Keja Nišikorija.

FOTO: EPA

Znali su svi da mu velika scena ne predstavlja problem, ali ko je očekivao da će srušiti Novaka Đokovića u još jednom grend slem finalu.

Kao i godinu dana pre toga u Gradu svetlosti, izgubio je prvi set, a onda ja počeo da stvara magiju na terenu, pogađao je iz svih pozicija i drugu godinu zaredom srušio prvog igrača sveta u grend slem finalu.

Ukratko rečeno, to je bio Sten. Momak bez straha i nervoze u završnicama.

Teško da će ove godine ovaj tridesetsedmogodišnjak dočekati i drugo kolo.

NAŠ TIP: Vavrinka - Mute 2 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)