VRAĆANJE STARIH DUGOVA! "Orlovi" protiv "azura"

M.T.

19. 08. 2022. u 16:46 >> 16:46

REPREZENTACIJA Srbije nastavlja sa pripremama za Eurobasket

ВРАЋАЊЕ СТАРИХ ДУГОВА! Орлови против азура

Foto: Profimedia

"Orlovi" su protiv Slovenije poraženi, ali će već dana od 18 časova imati priliku da poprave utisak u Nemačkoj utakmicom protiv Italije, starog poznanika, ali i dužnika od prošle godine.

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je u sredu poraz u prijateljskom meču protiv Slovenije u Ljubljani posle produžetka, ali selektor Svetislav Pešić nije se mnogo obazirao na taj neuspeh jer je Orlovima to bio tek prvi meč koji je javnost mogla da vidi pošto je protiv Crne Gore par dana ranije igrao iza zatvorenih vrata. 

Azuri su ostali "orlovima" veliki dužnik, a svi još jako dobro pamte kako su usred Beograd Italijani ostavili Srbiju bez plasmana na Olimpijske igre u Tokiju.

Eventualna današnja pobeda u polufinalu turnira u Hamburgu ne bi zalečila rane, ali bi bila neophodan vetar u leđa našim momcima koji se spremaju za važne utakmice protiv Grčke i Turske naredne nedelje, a zatim i za Evropsko prvenstvo koje počinje za nešto manje od dve nedelje.

Pešić za ovaj meč neće moći da računa na Nemanju Nedovića koji će pauzirati zbog udarca koji je dobio u meču protiv Slovenije, ali će se u tim vratiti Nikola Milutinov i Marko Gudurić što daje dodatne alternative Sriji u napadu jer je to nedostajalo protiv Slovenije kada je trebalo pronaći rezervno rešenje umesto tandema Jokić - Micić koji je odlično funkcionisao

Ni Italijani nisu bez svojih problema. Azuri su dva puta poraženi od Francuske u pet dana, a posle prvog poraza posle produžetka, u utorak su Francuzi bili ubedljivi sa 100:68.

Selektor Italije Đanmarko Poceko ne može da računa na Danila Galinarija koji je protiv Francuza izvrnuo zglob, ali bi trebalo da ima na raspolaganju Điđija Datomea.

NAŠ TIP: +157,5 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024