JUČE POGOĐENA KVOTA 21! Evo predloga za danas

V.D.

09. 07. 2022. u 12:04

DANAS od 17.25 očekuje nas sjajno sprintersko nadmetanje na hipodromu u Njumarketu.

ЈУЧЕ ПОГОЂЕНА КВОТА 21! Ево предлога за данас

Foto: Profimedia

Nakon jučerašnje sjajne prognoze i "rušenja" prvog favorita na kvoti 1,11 koju možete pogledati ovde , naša redakcija je spremila analizu sjajne trke koja nas očekuje na istom tom hipodromu.

U trci pod imenom "Darley July Cup Stakes" (grup 1) na stazi dugoj 1200 metara u borbi za pehar i nagradu od 356 000 funti videćemo 13 grla.

Očekuje nas repriza sprinterskog orkšaja od pre tri nedelje kada je na Rojal Askot festivalu viđeno veliko iznenađenje i pobeda jednog od današnjih favorita trke grla Naval Crown koji je tada šokirao sve i slavio sa kvotom 34 ispred našeg favorita i "štalskog kolege" iz trkačkog tima "Godolfin" grla Creative Force koga smo tada prognozirali kao pobednika na kvoti 8.

Pored ova dva grla u vlasništvu premijera Dubaija šejka Muhameda Al Maktuma kao prvi favorit se izdvaja trogodi ždrebac Perfekt Power koga će jahati odlični belgijski džokej Sumilion. Ovaj tandem je slavio u grup 1 okršaju pre tri nedelje na istoj distanci ali samo za grla od tri godine starosti.

Bukmejkeri među favorite svrstavaju i gosta sa južne hemisfere grlo Artorius koji je je u trci "Platinum Jubilee Stakes" zauzeo treće mesto iza gore navedenih pulena trkačkog tima "Godolfin". Kao i u prethodnoj trci jahaće ga džokej Džejmi Spenser.

S obzirom na kratku distancu očekujemo izuzetno uzbudljivu trku u kojoj će nijanse odlučivati o pobedniku.

TOP TIP: Creative Force (kvota 6)

VREDI PROBATI: Artorius (kvota 6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)