POLUFINALE ČEKA: Rafa "prljavim igricama" skida pritisak sa sebe!

M.M.

06. 07. 2022. u 11:20

RAFAEL Nadal i Tejlor Fric odmeriće snage u četvrtfinalu Vimbldona.

ПОЛУФИНАЛЕ ЧЕКА: Рафа прљавим игрицама скида притисак са себе!

FOTO: Tanjug/AP

Španac će nakon tri godine igrati četvrtfinale najprestižnijeg turnira na svetu. Prošle godine je doneo odluku da ne nastupi u Londonu, dok se 2020. Vimbldon nije ni održao zbog pandemije.

"Bik sa Majorke" bi verovatno i sada preskočio, ali stvari su sada malo drugačije, osvojio je prva dva grend slema, turnir je oslabljen neigranjem ruskih tenisera, i sigurno da on sada u glavi ima viziju da napadne preostala dva najveća turnira i eventualno stavi tačku na "GOAT" trku.

Ali postoji jedan čovek koji se malo više pita, a to je Novak Đoković. Nole trenutno ima dva grend slema manje, ali na kraju krajeva, on će biti taj od kog će zavisiti sve, karijera mu nije na zalasku, telo mu je u dobrom stanju, i možemo biti sigurni da je pred njim još nekoliko sjajnih sezona.

FOTO: Tanjug/AP

Rafa je veliki šampion, ali je sa druge strane i veliki patetičar, konstantna priča o povredi je samo psihološka igrica kojom pokušava da skine pritisak sa sebe, i ruku na srce, uspeva mu.

Žreb mu se definitivno otvorio, danas mu na megdan dolazi teniser koji ga je ove godine već jednom porazio, ali realno gledano, pitanje je da li Amerikanac ima kvalitet da trijumfuje kada se igra na tri dobijena seta.

Naša procena je da će u prvom setu granica gemova biti prebačena.

NAŠ TIP: +9,5 (kvota 1,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024