PUTOVANJE PO EVROPI: Bližimo se kraju!

M.M.

01. 06. 2022. u 12:54 >> 12:54

NAŠA redakcija je spremila svojim čitaocima analizu dva zanimljiva košarkaška meča.

ПУТОВАЊЕ ПО ЕВРОПИ: Ближимо се крају!

Foto: Evroliga

U trećoj utakmici polufinala italijanskog plej-ofa gledaćemo susret Dinamo Sasarija i Milana. Domaćin je u regularnom delu zauzeo šestu poziciju sa skorom 17-13, dok je Armani završio kao drugoplasiran sa 24 pobede i samo 6 poraza.

Trenutni rezultat u seriji je 2-0 u korist "manekena" i sada ih samo jedan trijumf deli od finala gde će ih čekati osvajač Evrokupa Virtus iz Bolonje.

Izabranici Etorea Mesine su u poslednjem meču slavili rezultatom 91-82, najefikasniji u sastavu domaćih bio je Serhio Rodrigez koji je ubacio 19 poena i podelio 5 asistencija, popularni Ćaćo je imao i dobru podršku saigrača, pre svega od strane Donteja Hola i Ševona Šildsa koji su imali 17, odnosno 16 pogodaka.

U pet mečeva, koliko su igrali ove sezone, "manekeni" su slavili u čak četiri, Dinamo je jedini put trijumfovao u 25. kolu kada ih je na svom parketu predvodio četrdesetogodišnji Dejvid Logan koji je pružio briljantnu partiju i postigao 25 poena.

Dve utakmice su se igrale u Milanu, a sada se serija seli u Sasari, Bilanu i kompaniji su svakako veće šanse na Sardiniji, međutim, naša procena je da ćemo posle večerašnjeg meča znati finalistu.

NAŠ TIP: Sasari - Milano 2 (kvota 1,43)

Foto: Profimedia

Košarkaši Asvela ugostiće Dižon u prvoj utakmici polufinala francuskog prvenstva. Tim koji sa klupe predvodi Toni Parker ima dobru sezonu, regularni deo sezone su završili kao prvoplasirani sa skorom 26-8, dok je današnji rival zauzeo 8. mesto sa 18 pobeda i 16 poraza.

U sastavu Asvela nema velikih zvezda i proslavljeni Francuz je sve to sjajno "ukomponovao".

U prošloj rundi je izbačen Šole rezultatom 2-1, protivnik je pružio jak otpor, ali ipak nedovoljno, pre svega za Ilju Okoba koji je u toj seriji imao prosek od gotovo 20 poena.

Biće ovo treći duel ove sezone ovih rivala, obe ekipe su trijumfovale na svom parketu u utakmicama regularnog dela.

Oba rivala znaju da odigraju utakmicu na veliki broj poseda, naša procena je da će zadata granica biti prebačena.

NAŠ TIP: Asvel - Dižon + 155,5 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STEFANOSA POLAKO STIŽE UMOR: Argentinac se dobro snalazi na šljaci!