NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za četvrtak

V.M.

13. 06. 2024. u 08:27

ZA danas vam je redakcija TIP-a spremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за четвртак

Foto: AP

Četvrtak

18.00 Piramids - Smuha 1&2-5 (1,95)

20.45 Kork siti - Kork ramblers 1 (1,33)

1.00 Flamengo - Gremio 1&2+ (1,80)

Ukupna kvota: 4,67

Piramids igra odlično, prvi je na tabeli egipatskog prvenstva i Smuha koje je na sredini tabele ne bi trebalo da predstavlja problem za lidera.

Isto važi i za Kork siti, koji doduše nije u dobroj formi, ali igra pred svojim navijačima i uradiće sve da se održi na vrhu.

Flamengo ima priliku da se pobedom vrati na prvo mesto, a uz to mu na noge dolazi Gremio koji nije osvojio nijedan bod na gostovanjima ove sezone i stiže ga umor jer igra četvrti meč u poslednjih 13 dana, kec je fiks, a pojačali smo ga golovima.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)