NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za sredu

V.M.

29. 05. 2024. u 08:30

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas usled slabe fudbalske ponude spremila zanimljiv dubl.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за среду

Foto: Profimedia

Sreda

18.00 Pajde - Levadija 2 (1,65)

19.00 Al Ain - Al Vasl GG (1,40)

21.00 Olimpijakos - Fiorentina X2 (1,40)

1.30 Inter Majami - Atlanta junajted 1X&|1+||1+ (1,55)

Ukupna kvota: 5,01

Levadija igra dobro, drži prvo mesto i danas gostuje trećeplasiranom Pajdeu, pobeda bi ga dodatno usamila na vrhu i verujemo da će to učiniti.

Al Ain je osvojio azijsku Ligu šampiona, a Al Vasl domaće prvenstvo, obe ekipe su u dobrom ritmu i verujemo da će postići bar po gol.

Fiorentina je kvalitetnija i iskusnija ekipa od Olimpijakosa, očekujemo tvrd meč koji bi mogao da ode u produžetke, ali sigurno tipujemo duplu šansu na "violu".

Mesi i družina dominiraju MLS-om, goleade su redovne pojave na njihovim mečevima i ne  vidimo razlog da to ne bude ponovo slučaj.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)