DUEL LOŠIH ODBRANA OBEĆAVA MNOGO GOLOVA: Jenćeping je neporažen u gostima

O. M.

06. 06. 2023. u 11:01

HELSINGBORG dočekuje Jenćeping u utakmici 11. kola švedskog Superetana.

ДУЕЛ ЛОШИХ ОДБРАНА ОБЕЋАВА МНОГО ГОЛОВА: Јенћепинг је непоражен у гостима

Profimedia

Obe ekipe traže pobedu u ovom meču kako bi prekinule niz loših rezultata i vratile se na pobedničke staze u švedskoj drugoj ligi.

Helsingborg je prošle sezone ispao iz "Alsvenskan lige" i opet je imao loš početak sezone. Nekadašnji velikan švedskog fudbala je tek 15. na tabeli druge lige. Pobedio je u samo jednoj od deset utakmica i sakupio šest bodova.

Ovo je ekipa koja ne prima previše golova, deset na isto toliko utakmica do sada, po čemu su četvrta najbolja odbrana u ligi, što je za ekipu na pretposlednjem mestu veoma neobično. Razlog loših rezultata leži u očajnom napadu koji je postigao samo pet golova.

Jenćeping je peti na tabeli posle 10 utakmica sa četiri pobede i 16 bodova, ali to je samo pet bodova više od 13. mesta koje vodi u treću ligu.

Pre nekoliko dana izgubili su od Estera, što im je drugi poraz ove sezone, a zanimljivo je da su i dalje neporaženi u gostima.

Jenćeping nije uspeo da postigne gol na samo jednoj utakmici. Sa 21 postignutim golom imaju najbolji napad u ligi, ali sa 17 primljenih golova samo dva tima imaju lošiji skor u odbrani od njih.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri