STANOJE PRATI "CRNO-BELE" U LIGU KONFERENCIJA: Od sledeće sezone se dosta očekuje

V.D.

07. 06. 2023. u 11:02 >> 11:02

U poslednjem kolu turskog šampionata sastaće se Bešiktaš i Konjaspor

СТАНОЈЕ ПРАТИ ЦРНО-БЕЛЕ У ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА: Од следеће сезоне се доста очекује

Foto: Profimedia

Stadion "Vodafon park" biće domaćin okršaja između dve ekipe koje su vrlo kvalitetno odigrale drugi deo šampionata. 

Domaći Bešiktaš ne zna za poraz još od početka februara kada je savladan minimalnim rezultatom na gostovanju Sivasu. Sezonu na klupi turskog velikana je započeo Valerien Ismael, ali rezultati nisu bili zadovoljavajući i umesto njega doveden je iskusni Senol Guneš koji je preporodio ekipu i doveo je na treću poziciju. 

Nakon sjajnih rezultata i samo dva poraza iz 23 meča, koliko su "crni orlovi" odigrali pod komandom nekadašnjeg selektora turske u domaćem prvenstvu, navijači ne mogu da ne žale što Guneš nije bio na klupi od samog starta Superlige.

Slična situacija je i sa gostujućom ekipom koju sa klupe predvodi Aleksandar Stanojević, nekadašnji trener Partizana. Veliki ljubimac "grobara" je ekipu preuzeo sredinom januara i imao debi u Kupu Turske gde je njegov tim eliminisan od Gazijantepa na penale. Nakon toga su usledila četiri poraza u prvenstvu, ali period adaptacije se završio i na narednih 13 mečeva tim našeg stručnjaka je zabeležio šest pobeda i pet remija.

Uprava kluba je izuzetno zadovoljna Stanojevićevim radom i očekuje se da mu obezbedi solidan budžet za pojačanja kako bi se sledeće sezone napao plasman u neko od evropskih takmičenja.

Domaći "crno-beli" su do sada sakupili 77 bodova i sezonu će okončati na trećem mestu koje vodi u Ligu konferencija, dok je Konjaspor osvojila 50 bodova i moraće da se zadovolji sedmom ili osmom pozicijom.

Bešiktaš će na ovom meču biti lišen usluga Buluta, Destanoglua, Kalafata i Sanuča, dok Stanojević u Istanbul neće povesti Demira, Cekićia i Ikpeazu.

Prvi ovosezonski susret je završen pobedom istanbulskog giganta od 2:1, a s obzirom na to da meč nema neki rezultatski značaj, očekujemo da će se igrati otvoreno i da ćemo ponovo videti bar tri gola na meču.

NAŠ TIP: 1+I&3+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega