NEZAINTERESOVANI LANS DOLAZI NA NOGE OKSERU: Domaćinu pobeda neophodna za opstanak

O. M.

03. 06. 2023. u 13:15

OKSER dočekuje Lans u poslednjem kolu francuske Lige 1. Utakmica je na programu u subotu od 21:00 na stadionu Abe Dešan.

НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛАНС ДОЛАЗИ НА НОГЕ ОКСЕРУ: Домаћину победа неопходна за опстанак

FOTO: Tanjug

U poslednjoj ligaškoj utakmici Okser je remizirao 1:1 na gostovanju Tuluzu. Trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli sa 35 bodova, dva više od Nanta koji je u zoni ispadanja. Da bi osigurali opstanak, potrebna im je pobeda u ovoj utakmici jer Nant ima "zicer" na svom terenu protiv Anžeaa. 

Što se tiče povređenih igrača, Eliha Ovusu i M'Baje Niang su van protokola. Svi ostali igrači biće na raspolaganju treneru Kristofu Pelisijeu.

Lans je obezbedio učešće u Ligi šampiona sledeće sezone i ovaj meč za njih nema rezultatski značaj. Zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 81 osvojenim bodom, osam više od trećeplasiranog Marseja. Pobedili su u svih poslednjih šest ligaških utakmica, a u prethodnoj sa 3:0 su savladali Ajačio.

Pšemislav Frankovski se vraća u tim nakon što je odslužio suspenziju. Džimi Kabot, Vuilker Farinez i Stiven Fortes biće van protokola zbog povreda, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju treneru Franku Ezu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a