''KANARINCI'' SU U KATASTROFALNOJ FORMI: Može li se ekipa iz prestonice naplatiti?

V.M.

01. 06. 2023. u 10:45

U okviru 35. kola bugarskog prvenstva fudbaleri Lokomotive Sofije dočekaće Botiv Plovdiv od 16:30.

КАНАРИНЦИ СУ У КАТАСТРОФАЛНОЈ ФОРМИ: Може ли се екипа из престонице наплатити?

Foto: Profimedia

Današnji rivali nalaze se u grupe ekipa od sedmog do desetog mesta koje se bore za plej-of za kvalifikacije za Ligu konferencija, ali one neće uspeti da ga se dosegnu jer zauzimaju poslednja dva mesta u ovoj grupi. Lokomotiva je deveta sa 42 osvojena boda, dok je Botev deseti sa devet poena manje. Jedino sedmoplasirana ekipa ide u plej-of, a to je trenutno Slavija Sofija koja na svom saldu ima 55 bodova.

Što se tiče same forme, domaćin je na poslednjih pet utakmica ostvario samo jednu pobedu uz po dva poraza i remija. Ekipa iz prestonice igra promenljivo na svom terenu ove sezone, naime ''železničari'' su na 17 utakmica kod kuće pokupili 26 bodova.

Sa druge strane, Botev je u veoma lošem ritmu i ne zna za pobedu već pet kola. Za vikend je nakon četiri vezana poraza konačno osvojio bod kada je odigrao nerešeno sa Slavijom (0:0).

Popularni ''kanarinci'' su ove sezone izgbuili čak 19 utakmica i jedino su Septemvri Sofija i Hebar (po 21) više puta gubili ove sezone, a koliko je to loše govori podatak da su u pitanju dve ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja.

Ove ekipe će po četvrti put ukrstiti koplja u tekućoj sezoni, Lokomotiva je dva puta slavila sa 2:0, a viđen je i remi (0:0), što znači da Botev za 270 minuta igre nije zatresao mrežu tima iz prestonice!

Verujemo da je vreme da se prekine taj post jer očekujemo jednu otvoreniju utakmicu između timova koje nemaju za šta da se bore.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju