NIŠLIJE NEMAJU VREMENA ZA TUGOVANJE: ''Zelena armija'' juri povratak u elitu

V.M.

31. 05. 2023. u 08:43 >> 08:43

U prvoj utakmici baraža za opstanak/ulazak u Mocart bet Superligu Inđija će dočekati Radnički iz Niša.

НИШЛИЈЕ НЕМАЈУ ВРЕМЕНА ЗА ТУГОВАЊЕ: Зелена армија јури повратак у елиту

FOTO: A.Ilic

Domaćin je u dramatičnoj završnici drugog ranga srpskog fudbala uspeo da obezbedi mesto u baražu i imaće priliku da se nakon dve godine pauze vrate u elitu. Uhvatili su zalet na kraju prvenstva, ostali neporaženi na poslednjih pet utakmica (tri pobede, dva remija) i tako sa 54 osvojena boda zauzeli četvrto mesto.

U poslednjem kolu Inđija je remizirala sa Radničkim iz Sremske Mitrovice koji joj je bio direktan rival za baraž (53 boda), dok je drugi rival, Jedinstvo UB (takođe 53 poena) izgubilo od Železničara i na taj način je ''zelena armija'' zakazala duel sa Nišlijama.

Sa druge strane, Radnički je u poslednjem kolu mogao da obezbedi opstanak pobedom protiv Kolubare, ali je poražen u Lazarevcu rezultatom 2:1.

Nišlije su prvenstvo završile sa 35 osvojenih bodova, a u baražu će im se pridružiti Radnik koji je imao isto bodova. Ispali su Mladost GAT i Kolubara, dok su opstanak trijumfom u poslednjem kolu obezbedili Javor i Mladost iz Lučana.

Današnji rivali su zadnji put vodili duele u sezoni 2020/21. kada su oba tima upisala po pobedu (Inđija 1:0, Radnički 2:0).

Pošto je ovo veoma bitna utakmica, verujemo da ćemo gledati tvrd meč sa malo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili