PARIŽANI SPREMNI ZA SLAVLJE: PSŽ-u dovoljan bod da osvoji rekordnu 11. titulu

V.M.

27. 05. 2023. u 12:50

FUDBALERI Strazbura dočekaće PSŽ na ''Merinou'' od 21:00.

ПАРИЖАНИ СПРЕМНИ ЗА СЛАВЉЕ: ПСЖ-у довољан бод да освоји рекордну 11. титулу

FOTO: Tanjug

Domaćin je gotovo pa sigurno obezbedio opstanak, trenutno je 15. na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Nant koji je prvi tim ispod crte. Ukoliko bi bili jednaki po broju poena na kraju, gledala bi se gol-razlika u kojoj Strazbur takođe ima prednost (-7 napsram -18).

Iako je igrala slabo tokom većeg dela sezone četa Frederika Antonetija se razigrala u završnici prvenstva, na poslednjih pet utakmica osvojila je deset bodova i tako pobegla iz zone ispadanja.

Sa druge strane, PSŽ je spreman da osvoji novu titulu i tako postane jedina ekipa u istoriji koja je 11 puta osvajala naslov prvaka Lige 1. ''Sveci'' su trenutno prvi na tabeli sa šest poena prednosti u odnosu na Lans i bod će im biti dosta da osiguraju tron.

Ekipa iz prestonice se nalazi u veoma dobrom ritmu i vezala je tri pobede (Troa, Ajačio, Okser).

Na prvom ovosezonskom duelu današnjih rivala PSŽ je slavio pogotkom Kilijana Mbapea sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi (2:1).

Goleade su redovne kada se susretnu ove ekipe (24 pogotka na poslednjih pet međusobnih susreta) i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024