INTERU BOD DOVOLJAN ZA LIGU ŠAMPIONA! Crno-plavi okršaj u gradu mode

V.D.

27. 05. 2023. u 20:08 >> 20:08

VEČERAS od 20.45 videćemo lokalni derbi između Intera i Atalante

ИНТЕРУ БОД ДОВОЉАН ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Црно-плави окршај у граду моде

FOTO: Tanjug/AP

Domaća ekipa je pre početka sezone bila glavni kandidat za osvajanje "skudeta" ali u nije išlo sve po planu u Seriji A. Izabranici Simonea Inzagija u prvom delu sezone nisu impresionirali ali u pravo vreme su pronašli željenu formu.

Inter je prvo u januaru ove godine deklasirao najvećeg rivala ekipu Milana u finalu Superkupa Italije koje se odigralo u prestonici Saudijske Arabije. Na veliku radost navijača, "neroazuri" su pre tri dana na "Olimpiku" u okviru finala Kupa Italije savladali Fiorentinu rezultatom 2:1 i doneli još jedan pehar u trofejne vitrine ekipe sa stadiona "Đuzepe Meaca".

U domaćem prvenstvu pitanje šampiona je rešeno pre nekoliko kola a Interu preostaje borba za drugu poziciju koju trenutno zauzima Lacio sa dva boda više.

Nakon večerašnjeg meča sa Atalantom, Inter očekuje gostovanje u Torinu istoimenoj ekipi. Iz ova dva meča "neroazurima" će biti dovoljno da osvoje jedan bod kako bi zaigrali i sledeće sezone u Ligi šampiona, takmičenju u kome su ove sezone pomalo i neočekivano stigli do finala.

Kruna sezone za Inzagijeve pulene će svakako biti meč koji će se odigrati 10.juna u Istanbulu gde će ukrstiti koplja sa velikim favoritom, ekipom Mančester sitija.

Što se tiče gostiju iz Bergama oni na lokalni derbi stižu sa željom da osvoje tri boda i ostanu u igri za četvrtu poziciju koja takođe vodi u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Atalanta na svom kontu trenutno ima 61 osvojen bod i nalazi se na petoj poziciji dok joj četvrtoplasirani Milan beži tri boda.

U sastavu Intera na večerašnjem meču nećemo videti povređene Koreu i Dalberta. Zbog crvenog kartona na meču protiv Napolija suspendovan je Galjardini dok je nastup Mihtarijana i Skrinjara pod znakom pitanja.

Gasperini takođe ima problema sa sastavljanjem tima. Povređeni su Hatebur, Muratore, Palomino, Ruđeri, Sopi i Vorlicki dok je neizvesno hoće li u timu biti Zapata i Boga.

Tradicija je na strani Intera. U prvom ovosezonskom meču "neroazuri" su u Bergamu slavili sa 3:2 dok je Atalanta poslednji trijumf protiv današnjeg rivala upisala još 2018.godine.

Očekujemo zanimljivu fudbalsku predstavu u gradu mode i verujemo da će obe ekipe postići bar po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)