JANG BOJS JE ODAVNO OSVOJIO TITULU: Domaćin se nada kvalifikacijama za Ligu šampiona

V.M.

25. 05. 2023. u 10:15

U pretposlednjem kolu švajcarskog prvenstva Lugano će ugostiti Jang Bojs od 20.30.

ЈАНГ БОЈС ЈЕ ОДАВНО ОСВОЈИО ТИТУЛУ: Домаћин се нада квалификацијама за Лигу шампиона

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin je u odličnom ritmu, uhvatio je zalet i neporažen je na poslednjih osam ligaških utakmica. U tom periodu upisao je po četiri pobede i remija i trenutno zauzima treću poziciju sa 51 osvojenim bodom. 

To mesto garantuje kvalifikacije za Ligu konferencija, a Lugano će pokušati da se domogne drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Na njemu je trenutno razigrani Servet koji ima tri boda više.

Sa druge strane, Jang Bojs je odavno osvojio titulu i igra u potpunisti bez pritiska u završnici prvenstva, To ga nije sprečilo da nastavi da pruža odlične partije i na poslednje četiri utakmice osvojio je deset poena. 

O dominaciji ''žuto-crnih'' ove sezone govori podatak da su postigli ubedljivo najviše golova u prvenstvu (80) i da imaju impresivnih 17 bodova prednosti u odnosu na Servet.

Na tri međusobna duela u tekućoj sezoni današnji gost je ostvario dve pobede, a viđena je i podela bodova.

Goleade su česta pojava kada igraju ovi timovi (15 pogodaka na zadnjih pet duela) i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)