LAK POSAO ZA PIRAMIDE: Autsajder dolazi na noge premijerligašu

O. M.

17. 05. 2023. u 11:35

PREMIJERLIGAŠ Piramids dočekuje novopečenog drugoligaša Raje Gazl Kafl el Davar u šesnaestini finala egipatskog kupa na stadionu "30. jun" u Kairu.

ЛАК ПОСАО ЗА ПИРАМИДЕ: Аутсајдер долази на ноге премијерлигашу

Profimedia

Domaćin je apsolutni favorit. Piramids je trenutno treći na tabeli egipatske Premijer lige sa 49 bodova, četiri manje od lidera Al Ahlija, koji ima četiri utakmice manje i dva boda manje od Fjučera koji ima dva meča više odigrana.

U poslednjoj utakmici Premijer lige Piramids je sa 3:1 savladao ekipu Ismailija koja se bori za opstanak.

Raja Gazl Kafl el Davar je završila sezonu u Trećoj ligi kao prvoplasirana u svojoj grupi i izborila plasman u ''A'' grupu druge lige.

Piramids je kao premijerligaš direktno upao u ovu rundu egipatskog kupa, dok je Raja morala da odigra čak četiri preliminarne runde. U dve poslednje gostovala je drugoligašima, u trećoj je sa 3:2 savladala Baladejet mahalu, a u četvrtoj sa 2:1 El Mansuru.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)