''ZMAJEVI'' ČUVAJU PREDNOST IZ PRVOG SUSRETA: ''Plavo-beli'' sanjaju čudo

V.M.

04. 05. 2023. u 13:10

PORTO dočekuje Famalikao u revanš utakmici polufinala portugalskog kupa.

ЗМАЈЕВИ ЧУВАЈУ ПРЕДНОСТ ИЗ ПРВОГ СУСРЕТА: Плаво-бели сањају чудо

FOTO: Tanjug/AP

Na prvom duelu Porto je slavio sa 1:2. Markano je doveo ''zmajeve'' u prednost, poravnao je Penetra krajem prvog poluvremena, ali Martinez je u 63. minutu postavio konačan rezultat.

Porto igra dosta dobro ove sezone, već je osvojio Liga kup savladavši Sporting u finalu (2:0), na dobrom je putu da dođe do finala Kupa Portugala, a u ligi je drugi sa četiri boda manje od Benfike, tako da je i tripleta moguća ako se poklope sve kockice.

Izabranici Serža Konseisaa su trenutno u seriji od šest vezanih pobeda, poslednja žrtva bila im je Boavista za vikend (1:0).

Sa druge strane, Famalikao takođe pruža veoma dobre partije. Sedmi je na tabeli i u završnici prvenstva će pokušati da sustigne petoplasiranu Aruku koja mu beži šest bodova i tako zauzme mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija iduće sezone.

''Plavo-beli'' su u odličnoj formi, što i govori podatak da su na poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima upisali sedam pobeda uz tri poraza.

Pored pomenutog prvog susreta, ovi timovi su se sastali i u prvenstvu. Tada je Porto ubedljivo trijumfovao sa 4:1 i verujemo da ćemo večeras gledati sličnu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati