VOŠA I DALJE BEZ PORAZA U DRUGOM DELU SEZONE! Nišlije spas sezone traže u Kupu

V.M.

04. 05. 2023. u 10:15

RADNIČKI iz Niša dočekuje Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

ВОША И ДАЉЕ БЕЗ ПОРАЗА У ДРУГОМ ДЕЛУ СЕЗОНЕ! Нишлије спас сезоне траже у Купу

FOTO: FK Partizan

Domaćin igra katastrofalno u poslednje vreme, za vikend je doživeo treći uzastopni poraz (Mladost GAT, Radnik, Mladost Lučani) i pao je na 15. mesto na tabeli. Iako se nalazi u zoni ispadanja, Radnički ima samo dva boda manje od Spartaka koji zauzima 11. poziciju, što govori da ćemo gledati jako zanimljivu borbu za opstanak u našem prvenstvu.

Spas sezone Nišlije traže u Kupu. U dosadašnjem toku takmičenja Radnički je ostvario dve pobede, prvo je nakon boljeg izvođenja penala izbacio Javor, dok je u osmini finala rutinski odradio posao protiv IMT-a, 3:0.

Što se tiče Vojvodine, ona je u sjajnom ritmu i bori se za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija iduće sezone. ''Lale'' su neporažene u drugom delu sezone i na 14 utakmica su upisale po sedam pobeda i remija. Trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli, ali imaju isto bodova kao četvrtoplasirani Partizan (61).

U Kupu su takođe preko penala prošli prvo kolo, bolje su ih izvodili od Grafičara, a u osmini finala Voša je gubila na poluvremenu od Mladosti GAT, ali je preokrenula pogocima Nikolića i Simića u drugom delu igre.

Vojvodina je već upisala dve pobede protiv Radničkog ove sezone, 3:0 na ''Karađorđu'' i 1:4 na ''Čairu'' i danas će pokušati da ostvare het-trik.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista