ATLETIKO MOŽE DO DRUGOG MESTA: Kadiz pobegao sa dna

V.M.

03. 05. 2023. u 12:52

''ŽUTA podmornica'' gostuje u Madridu u utakmici 33. kola La lige.

АТЛЕТИКО МОЖЕ ДО ДРУГОГ МЕСТА: Кадиз побегао са дна

Foto: Tanjug

Atletiko zaostaje velikih 16 bodova za vodećom Barsom i u ostatku prvenstva mu ostaje samo da se bori sa Realom za drugo mesto. ''Jorgandžije'' su u odličnoj formi i na poslednjih devet ligaških utakmica četa Čola Simeonea je upisala osam pobeda uz poraz od Barselone pre dva kola.

Domaćin je pokazao da je napadački veoma raspoložen kada je za vikend pet puta zatresao mrežu Valjadolida u rutinskoj pobedi (2:5).

Sa druge strane, Kadiz je pre tri dana upisao jako bitan trijumf savladavši Valensiju sa 2:1 i tako se popeo na 15. mesto na tabeli. Osvojio je 35 bodova u dosadašnjem toku takmičenja i ima četiri boda više od Espanjola koji je prvi tim ispod crte. 

Generalno gledano, ''žuta podmornica'' igra dosta promenljivo. U proteklih pet kola ostvarila je dve pobede, uz isto toliko poraza i remi sa Espanjolom.

Domaćin će biti bez četiri prvotimca na današnjem susretu, Ljorentea, Oblaka, Savića i Mandave. Što se tiče gosta, on takođe ima velikih problema sa izostancima. Podužu listu izostanaka predvode Čost, Sobrino, Zaldua i Ernandez.

U duelu ovih timova u prvoj polusezoni Kadiz je slavio sa 3:2.

Danas očekujemo jednu tvrđu utakmicu sa manje golova.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju