OBRAČUN BIVŠIH UZDANICA PARTIZANA: PAOK je većinu posla odradio u prvoj utakmici

V.M.

13. 04. 2023. u 10:40

''CRNO-beli'' iz Soluna dočekuju Lamiju u revanšu polufinala Kupa Grčke.

ОБРАЧУН БИВШИХ УЗДАНИЦА ПАРТИЗАНА: ПАОК је већину посла одрадио у првој утакмици

FOTO: EPA

U prvoj utakmici PAOK je dominirao tokom čitavih 90 minuta, slavio je rezultatom 1:5 i tako gotovo pa sigurno čekirao kartu za finale u kojem ga čeka AEK.

Lamija je u solidnoj formi i na poslednje četiri utakmice ostvarila je dve pobede uz poraz i remi. Pretposlednja je na tabeli ali ima bod manje od Janjine i Jonikosa koji su iznad zone ispadanja i očekuje je velika borba za opstanak u samoj završnici prvenstva. 

Kup joj je došao kao spas sezone, ali izgleda je bajka pri kraju. Gost je takmičenje započeo pobedom protiv Almoposa (0:2), nakon toga je u dvomeču izbacio Kaliteju (3:2), a u četvrtifnalu je bio bolji od Apolon Paralimnija (6:4). 

Sa druge strane, PAOK je porazima od Olimpijakos i AEK verovatno izgubio šanse za titulu jer zaostaje čak devet bodova za liderom Panatinaikosom tako da će se fokusirati na osvajanje svog devetog Kupa Grčke. ''Crno-beli'' su takmičenje započeli pobedom protiv Kalamate u dvomeču sa 4:0, a nakon toga su u velikom derbiju četvrtfinala bili bolji od Panatinaikosa rezultatom 3:1 (2:0, 1:1).

U redovima oba tima nalaze se bivši fudbaleri Partizana, dres Lamije nosi Zoran ''Bambi'' Tošić, dok u PAOK-u nastupaju Živkovići, Andrija i Živko.

Ovo će biti četvrti susret današnjih rivala u tekućoj sezoni, na prva tri su slavili izabranici Razvana Lučeskua i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!