SPEKTAKL NA "KARAĐORĐU": Parni valjak pod imperativom pobede!

N.P.

01. 04. 2023. u 10:00

FUDBALERI Partizana gostuju Vojvodini u derbiju 28. kola Super lige Srbije.

СПЕКТАКЛ НА КАРАЂОРЂУ: Парни ваљак под императивом победе!

FOTO: FK Partizan

Taman kad je Igor Duljaj na klupi svog voljenog kluba ostvario prvi trijumf protiv Mladosti u Lučanima 3:1, usledio je hladan tuš.

Crno-beli su pred svojim navijačima u Humskoj doživeli šokantan poraz od Radnika iz Surdulice 2:1. Strelci za goste bili su Radulović u 13, odnosno Jokić u finišu prvog dela igre, dok je Rikardo u 78. doneo nadu domaćinu, koji ipak nije uspeo da izbegne poraz.

Partizan ja sada pao na na treće mesto na tabeli sa 54 boda, jedan više ima drugoplasirani TSC.

Novosađani ulaze u duel puni samopouzdanja, jer su puleni Radoslava Bataka su neporaženi u prolećnom delu sezone! "Stara dama" je ostvarila tri pobede i odigrala čak pet remija. Poslednji u prošlom kolu na gostovanju Javoru u Ivanjici. Gol za domaću ekipu postigao je Petar Gigić u 77. minutu, dok je za Vojvodinu precizan bio Uroš Nikolić u 39. minutu.

Lale trenutno zauzimaju petu poziciju Super lige Srbije sa 47 bodova i gol-razlikom 42:25.

Vojvodina u večerašnji okršaj će verovatno nastupiti u formaciji 4-2-3-1 gde fenomenalne partije po desnoj strani pruža ofanzivni vezista Nikola Čumić koji je ujedno i najbolji strelac tima.

U minulom međusobnom duelu koji je odigran 2. oktobra prošle godine u Humskoj, ''parni valjak'' je slavio ubedljivo rezultatom 4:1.

Partizan je na "Karađorđu" pod imperativom pobede, jer mu je ugrožena druga pozicija na tabeli koja garantuje igranje u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone!

Očekuje nas pravi spektakl u Novom Sadu, gde tipujemo da će puleni Igora Duljaja odneti sva tri boda, kvota je veoma visoka.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju