''CRVENO-BELI'' GURAJU NOVAJLIJU U AMBIS: Lalatović u nemogućoj misiji protiv bivšeg kluba

N.P.

01. 04. 2023. u 14:01 >> 14:02

AKTUELNI šampion dočekuje Mladost GAT u okviru 28. kola Super lige Srbije.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ГУРАЈУ НОВАЈЛИЈУ У АМБИС: Лалатовић у немогућој мисији против бившег клуба

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvoj poziciji na tabeli sa 73 osvojena boda. Tim Miloša Milojevića je ostvario 23 pobede od početka nacionalnog prvenstva i zabeležio četiri remija, uz fantastičnu  gol razliku 71:11.

Na poslednjem prvenstvenom duelu crveno-beli su odigrali nerešeno sa kruševačkim Napretkom na strani 1:1, a jedini gol za goste je postigao Mirko Ivanić.

Usledila je reprezentativna pauza, koju je aktuelni šampion iskoristio  za gostovanje ekipi Alfa iz Modriče u Republici Srpskoj, meč ja završen ubedljivom pobedom Crvene Zvezde 6:0. 

Mladost GAT se nalazi na poslednjem mestu na tabeli Superlige i do kraja sezone novajliju u najvišem rangu srpskog fudbala očekuje grčevita borba za opstanak. Sa samo 18 prikupljenih bodova Novosađani zauzimaju 16 mesto, uz gol razliku 18:41.

Od početka šampionata izabranici Nenada Lalatovića su stigli do samo četiri pobede, šest puta su odigrali nerešeno, dok su doživeli čak 17 poraza.  U prethodnom kolu su na svom stadionu  su poraženi od Radničkog 1923 sa 2:1, a jedini gol tada za domaćina je postigao Novica Maksimović.

Crvena zvezda i Mladost GAT su se sastali prvi put u istoriji ova dva kluba u jesenjem delu aktuelne sezone. Meč je odigran 2. oktobra 2022. godine na stadionu “Karađorđe”, a crveno-beli su ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 4:1. 

Za tim Miloša Milojevića mrežu protivnika su pogađali dvostruki strelac Mirko Ivanić, dok su Aleksandar Katai i Gelor Kanga po jednom poslali loptu u mrežu.

Večerašnji okršaj na stadionu Rajko Mitić je biti ili ne biti za Novosađane. Trener Mladosti Lalatović će morati iz svoje ekipe da izvuče maksimum protiv svog nekadašnjeg kluba. Opet, nema sumnje da je aktuelni šampion apsolutni favorit pred svojim delijama.

Crvena Zvezda ima otvoren put ka tituli, remi u Kruševcu je opomena da u večerašnjem okršaju domaćin ostvari rutinski trijumf. Kvota na kec je prilično niska i savetujemo da je obavezno pojačate golovima.

NAŠ PREDLOG: 1&D3+ (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)