JOVIĆ OTPISAN ZA GOSTOVANJU U MILANU? Inter traži izlaz iz krize protiv razigrane Viole

V.M.

01. 04. 2023. u 10:15

''NEROAZURI'' dočekuju Fiorentinu u utakmici 28. kola Serije A.

ЈОВИЋ ОТПИСАН ЗА ГОСТОВАЊУ У МИЛАНУ? Интер тражи излаз из кризе против разигране Виоле

FOTO: EPA

Očekuje nas jako zanimljiva završnica italijanskog prvenstva, prvak je maltene odlučen i to će biti Napoli, ali vodiće se borba između ostalih velikana za plasman u Evropu iduće sezone. Inter je trenutno treći i boriće se za plasman u Ligu šampiona, dok je sa druge strane Fiorentina je podigla nivo igre, približila se vrhu tabele i pokušaće barem da obezbedi plasman u Ligu konferencija.

''Neroazuri'' su u jako lošem ritmu i izgubili su tri od prethodne četiri ligaške utakmice, tako da im je reprezentativna pauza došla u pravom trenutku. U poslednja dva kola pred pauzu Inter je poražen od Specije i Juventusa (2:1, 0:1).

Stolica se ozbiljno klima Simoneu Inzagiju, ali ono što ga drži na klupi su veoma dobre igre u Ligi šampiona. Njegovi izabranici su dogurali do četvrtfinala u kojem će se sastati sa Benfikom.

Inter igra dosta dobro na ''Đuzepe Meaci'' ove sezone, na 14 utakmica ima 11 pobeda uz tri poraza, a zanimljivo je da i dalje nije delio bodove na svom terenu u dosadašnjem toku italijanskog prvenstva.

Što se tiče Fiorentine, ona je u fantastičnoj formi. Vezala je sedam pobeda u svim takmmičenjima, popela se na deveto mesto i očekuje je četvrtfinale Lige konfrencija u kojem će igrati sa Lehom.

Od tih sedam pobeda, četiri su ostvarene u Seriji A. Viola je redom bila bolja od Verone, Milana, Kremonezea i Lećea.

Pauza je došla u lošem trenutku za četu Vinćenca Italijane koja je uhvatila zalet i videćemo da li će uspeti da nastave sa sjajnim igrama nakon dve nedelje odmora.

Kada pogeldamo međusobne duele, prednost ima Inter kojeg je Fiorentina poslednjih put savladala 2017. godine u trileru u Firenci, 5:4. Nakon tog susreta ekipa iz Milana je upisala sedam pobeda, a viđeno je isto toliko remija.

Domaći tim će biti bez Škrinjara, Dambrorzija, Dalbera i Čalhanoglua.

Kod gosta, Italijana ne može da računa na Sirigua i verovatno Luku Jovića koji ima respiratornih problema i očekuje se da propusti meč, a pod pitanjem je i nastup još jednog srpskog internacionalca, Alekse Terzića.

Očekujemo jednu dobru utakmicu, obe ekipe igraju na golove u poslednje vreme i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina