FORMA SE PREOKRENULA: Gosti posle lošijeg starta upalili motore, a domaćini porazom u prošlom kolu prekinuli sjajan niz

O. M.

30. 03. 2023. u 10:22

VELEZ SARSFILD gostuje Difensiji i Hustisiji u devetom kolu argentinske Primera lige profesional.

ФОРМА СЕ ПРЕОКРЕНУЛА: Гости после лошијег старта упалили моторе, а домаћини поразом у прошлом колу прекинули сјајан низ

profimedia

Domaćin iz Florensio Varele, južnog predgrađa Buenos Ajresa, nalazi se posle osam odigranih kola na odličnom trećem mestu sa 14 bodova, ali je vezao tri utakmice bez pobede. Posle pet trijumfa i dva remija, od kojih je jedan bio sa slavnom Bokom juniors, usledio je neočekivani poraz u prošlom kolu na gostovanju Platenseu.

Velez je deseti sa 12 bodova, a u prošlom kolu je na svom ''Hose Amaltifani'' stadionu deklasirao Central Kordobu (4:0). Posle lošijeg starta sezone, Velez je podigao formu i vezao tri utakmice bez poraza, sa sedam osvojenih bodova i gol-razlikom 7:2. Ako pobedi i ovu utakmicu, preskočiće na tabeli današnjeg rivala.

Prethodna dva duela ovih ekipa na stadionu ''Tito Tomagelo'' u Florensio Vareli završila su identičnim rezultatom, 1:1. Diferensa i Hustisija je poslednji put pobedila današnjeg rivala u novembru 2018. (3:2), a Velez nešto ranije iste godine sa 1:0.

Ta pobeda "sokolova" od 3:2, jedini je od poslednjih sedam njihovih susreta na kojima je neka od ekipa postigla više od jednog gola.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije