BIVŠI MARADONIN KLUB HVATA ZALET: Godoj Kruz bez remija ove sezone

V.M.

30. 03. 2023. u 10:59

ARGENTINOS juniors dočekuje Godoj Kruz u utakmici devetog gola argentinskog prvenstva.

БИВШИ МАРАДОНИН КЛУБ ХВАТА ЗАЛЕТ: Годој Круз без ремија ове сезоне

Foto: Profimedia

Nakon nešto slabijeg otvaranja prvenstva, domaćin je podigao formu i na poslednjih pet utakmica ima dve pobede, isto toliko remija i poraz od Central Kordobe. Argentinos juniors je trenutno 13. na tabeli sa 11 osvojenih bodova.

Zanimljivo je da bivši klub Dijega Armanda Maradone nije imao remi u prvih šest kola, ali je nakon toga vezao dve nerešene utakmice i ako danas podeli bodove imaće skor od po tri pobede, remija i poraza.

<

Godoj Kruz je u nešto boljoj siutaciji, ima poen više od svog današnjeg protivnika i zauzima 12. mesto na tabeli. Za razliku od svog rivala, popularni ''ekspres'' nema nijedan remi ove sezone, upisao je četiri pobede i doživeo isto toliko poraza.

U prošlom kolu izabranici Sergija Gomeza savladali su Belgrano sa 3:1. 

Što se tiče međusobnih duela, golovi su prava retkost na susretima ovih timova. Na poslednja dva meča mreže su mirovale, a na tri duela pre njih viđena su tri pogotka, nikada više od dva na utakmici (0:0, 0:1, 2:0).

NAŠ TIP: UG 0-2 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Oglasio se Novak Đoković zbog ubistva Srba na Kosovu