DERBI TURSKE PRVE LIGE: Na utakmicama Ejupsora retko pada više od jednog gola

O. M.

30. 03. 2023. u 09:45

DRUGOPLASIRANA ekipa turske prve lige (drugi rang takmičenja) Ejupspor u 29. kolu gostuje Sakarijasporu, koji zauzima petu poziciju na tabeli.

ДЕРБИ ТУРСКЕ ПРВЕ ЛИГЕ: На утакмицама Ејупсора ретко пада више од једног гола

Foto: Profimedia

Prve dve ekipe idu direktno u Superligu, a timovi plasirani od trećeg do sedmog mesta u plej-of, s tim što trećeplasirani tim ima direktan prolaz u finale razigravanja.

Ejupspor ima 53 boda, sedam manje od lidera Samsunspora i samo bod više od trećepalsiranog Rizespora, dok Sakarijaspor zaostaje za današnjim protivnikom četiri boda.

Sakarijaspor je u seriji od tri pobede i na sve tri je došlo 3+. U prethodnoj rundi, "bizoni" su na gostovanju savladali Adanuspor sa 3:0, a u poslednjem meču kod kuće su ugostili Bodrumspor i pobedili sa 2:1.

Ejupsor dolazi u Adapazar posle minimalnog poraza na svom terenu od Rizespora. To je bila četvrta uzastopna utakmica ekipe sa Zlatnog roga koja je završena rezultatom 1:0, a šesta u poslednjih osam.

U prvom delu sezone Ejupspor je na svom terenu pobedio sa 2:1 posle preokreta. Poveli su gosti preko Kasonga u šestom minutu a izjednačio je Nijaz pola sata kasnije. Gosti su celo drugo poluvreme imali igrača manje. a u tom periodu je Ejupspor promašio i penal, da bi pobedu doneo Nijaz svojim drugim golom u trećem minutu zaustavnog vremena.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)