"SOVE" IMAJU ZICER PROTIV FENJERAŠA: "Roversi" zakovani za dno tabele

N.P.

26. 03. 2023. u 11:00

EKIPA Forest Grina dočekuje Šefild venzdej u utakmici 38. kola engleske Lige 1.

СОВЕ ИМАЈУ ЗИЦЕР ПРОТИВ ФЕЊЕРАША: Роверси заковани за дно табеле

Profimedia

Izabranici Darena Mura su u prošlom kolu neplanirano izgubili na gostovanju Barnsliju 4:2. To je "sovama" tek četvrti kiks posle 36 odigranih utakmica u sezoni. Fudbaleri Šefild venzdeja su nalaze na drugom mestu na tabeli sa 78 bodova, dva manje od lidera Plimuta.

Ekipa Forest grina je glavni kandidat za selidbu u niži rang. "Roversi" su vezali tri uzastopna poraza u šampionatu, i trenutno su zakovani za dno engleske Lige 1 uz 23 prikupljena boda. Domaćin ima ubedljivo najslabiju odbranu koja je primila čak 71 gol!

U minulom međusobnom duelu gosti su slavili ubedljivo rezultatom 5:0. "Sove" su mnogo kvalitetniji tim, očekujemo da se vrate na pobednički kolosek u prvenstvu i rutinski savladaju fenjeraša u današnjem okršaju.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)