SJAJNE VESTI ZA IGRAČE PRED POČETAK KVALIFIKACIJA!

A.B.

24. 03. 2023. u 11:27

"ORLOVI" su spremni za prve prepreke u svom letu na Euro 2024!

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ИГРАЧЕ ПРЕД ПОЧЕТАК КВАЛИФИКАЦИЈА!

Foto: AdmiralBet

Večeras od 20.45 časova reprezentacija Srbije dočekuje Litvaniju u 1. kolu grupe "G" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se 2024. održava u Nemačkoj. Piksijevi "orlovi" deluju spremni za ovaj duel koji će ih uvesti u novi takmičarski ciklus, a u skladu sa tim AdmiralBet je spremio novu promociju za sve svoje igrače!

Sve igrače registrovane na AdmiralBet.rs koji u periodu od petka 24. do ponedeljka 27. marta uz promo kod ORLOVI dopune svoje naloge očekuje sjajnih 50% freebet bonusa u visini do 20.000 dinara. Računaju se samo prve dnevne uplate depozita, ali se freebet bonus dodaje tokom sva 4 dana, što znači da ukupno možete preuzeti do fenomenalnih 80.000 dinara.

Orlovi su neslavno prošli na proteklom Svetskom prvenstvu, ali ovo je sjajna prilika da se prebrodi turbulentan period i da se Srbija konačno domogne Evropskog prvenstva, po prvi put od kada je samostalna država. Ove dve reprezentacije su se susrele i u prošlom kvalifikacionom ciklusu za EP 2020 i tada je Srbija oba puta savladala Litvaniju, najpre sa 4:1 na domaćem terenu, a potom sa 2:1 u gostima. Bitno je pomenuti i da Litvanci ne znaju za pobedu na poslednjih 9 utakmica u svim takmičenjima, od čega su čak 8 porazi, pa bi ovo ipak trebalo da bude lak plen za orlove i odlična odskočna daska za dalju borbu za plasman na Euro.

Kada je reč o odskočnoj dasci, ljubitelji sportskog klađenja zahvaljujući promociji Odigraš tiket – puniš freebet  mogu da pokupe do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa, dok igrači koji preferiraju košarku mogu da iskoriste 20% freebeta koji im se dodeljuje na svaki uplaćeni tiket koji poene 5 abaligaških igrača ili pak da uživaju u klađenju na poene NBA igrača uživo.

Sve od navedenih promocija i još mnoge druge su dostupne svim igračima registrovanim na sajtu AdmiralBet.rs ili na AdmiralBet Android ili iOS aplikaciji. Registraciju možete izvršiti na ovom linku za svega par minuta, nakon čega Vas očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok Vam prva uplata depozita donosi sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pogledajte ostatak današnje ponude, preuzmite freebet i pobedonosno ispratite Orlove na let za Euro!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)