"ROSONERI" STIŽU NA STADION "DRAGAN DŽAJIĆ": Velika borba za plej-of

V.D.

23. 03. 2023. u 12:52

U okviru 25. kola Mocart bet Prve lige Srbije danas od 15 časova sastaće se Jedinstvo sa Uba i Sloboda iz Užica

РОСОНЕРИ СТИЖУ НА СТАДИОН ДРАГАН ЏАЈИЋ: Велика борба за плеј-оф

Foto: GFK Sloboda Užice

Domaća ekipa sa Uba se nakon 24 odigrana kola nalazi na poziciji broj osam koja garantuje igranje u plej-ofu nakon završetka regularnog dela koji broji 30 utakmica. Ubljani su do sada sakupili 33 boda, što je za dva više od njihovog današnjeg rivala ekipe Slobode.

Jedinstvo je u nastavku sezone upisalo tri pobede uz dva poraza od RFK Novog Sada i Grafičara.

Sloboda je nakon odlaska najboljeg igrača iz prvog dela sezone i prvog strelca ekipe Đorđa Šušnjara zabeležila dva poraza od dve vodeće ekipe, IMT-a i Železničara, da bi u prethodna tri kola dva puta slavila, protiv Trajala i Zlatibora, dok na gostovanju u Novom Sadu istoimenoj ekipi nisu viđeni golovi.

Ove dve ekipe su u prethodne dve sezone vodile bitke u Srpskoj ligi zapad. Pre dve sezone viđen je po jedan trijumf na domaćim terenima, dok su prošle sezone užički "rosoneri" na stadionu "Radomir Antić" ubedljivo slavili sa 3:0.

 U pretposlednjem kolu sezone 2021/2022. u Srpskoj ligi viđena je velika drama na Ubu u kojoj je Sloboda u zaustavnom vremenu obezbedila bod koji je kasnije bio presudan za plasman u Mocart bet Prvu ligu.

U prvom ovosezonskom susretu nije bilo golova u gradu na Đetinji, a danas očekujemo još jednu tvrdu i neizvesnu utakmicu sa malo golova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-1 (kvota 1,83)

TIP ZA HRABRIJE: 2&0-3 (kvota 4,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba